Att ha lite torsdagskaos.

Hur kan det vara så svårt att komma ihåg en BVC-tid? Tack och lov kom jag på det lite tidigare idag och kommer inte missa den; men jag har liksom noll koll på de där sakerna som ska ske en gång i månaden. De dagliga rutinerna? Absolut. Resten? Not so much.

Och nu sitter vi här och tittar på ett aptråkigt program (SVT Forum) för jag hittar inte fjärrkontrollen, ett försvunnet paket ska transporteras hit och bilen ska värmas upp inför det nyligen påkomna BVC-besöket. Dags att sätta lite fart, alltså.

Snart tillbaka.

18 kommentarer till “Att ha lite torsdagskaos.

  1. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. När jag tittar på dina bilder av Leo upplever jag min första mammaledighet om igen. Varje bild väcker såna minnen.

    Tack!!

    🙂 Nu ses vi snart. Jisses.

  2. Jag vill önska er alla goa glada härliga vackra tjejer kvinnor en fantastisk dag och kväll på lördag. Själv fara jag iväg på en långhelg till fjällen. Men längtar redan till söndag för att få läsa hur fantastiskt bra ni har haft det.

    VILL SE MASSOR AV BILDER HOS ER ALLA.

    Emma du är helt enorm. Vilket jobb du Gör. Njut av varje stund.
    Kram Marie

  3. Vilken VACKER bild!!! Magiskt!

    Ha det underbart roligt och härligt på lördag, varför var man inte på hugget och anmälde sig…(!!?) Ja ja, sånt är livet!

  4. Jag sitter åxå här och borde egentligen sätta fart, få se nu, lunch till sambo som kommer hem snart, shit bäst att sätta fart, ska ju göra en räkmacka, räkaorna har sitt skal på, äggen okokta, ojojojoj…å tack för att du påminde mig om BVC, dit ska jag me idag!

    pyss!

  5. GULLEFJUN!
    Åh som man saknar att snusa en bebis i nacken. Det var bland det mysigaste man kunde göra. Om jag inte vore så gammal skulle jag skaffa en till. Nu måste man ju vänta tills man får barnbarn och det hoppas jag i och för sig att det dröjer 😉

    Som tur är får jag fortfarande gosa med mina tjejer 11 och 9,5. Hoppas det aldrig upphör.

  6. Instämmer med de andra – supermysig bild!
    Men har du alltid kameran på stativ som du släpat runt eller hur gör du??
    Och nu har jag kommit på vad jag ska önska mig i 40-årspresent – en fjärrutlösare. Den verkar ju oumbärlig enligt dig.

    Och imorgon åker vi neråt landet till dig! Fatta?! Imorgon! Iiiiiiiiiiiih 🙂

  7. Gooos! Va skönt o höra att man inte är ensam om att ha guldfiskhjärna. Jag kommer inte ens ihåg vilket bröst Hedvig ammade från sist, o det är liksom det enda jag behöver komma ihåg på dagarn. Jeeesus!!

  8. Amnings-virr kallar jag det. Var helt borta med allt när jag ammade mina små (fast i o f inte så mycket skillnad nu heller…hmm…det kanske sitter kvar forever)

    Kram
    /Vivvi

  9. Å, får jag ha denna bild som målbild? Precis så vill jag ha det… Det finaste och bästa jag kan tänka mig. Sitter i luften på väg till 2 veckors semester (internet ombord is THE SHIT) och tänkte få till en bebis på alla-hjärtansdag ungefär… Vi har visserligen försökt varje månad senaste 1,5 året, men efter tre missfall, otaliga äl- och gravtest senare kan det väl vara vår tur nu? Vill ha det precis så där, och så SKA vi ha det… Tack för bilden, helt fantastisk ju!

  10. Det är inget måste att gå till BVC. Visst det är en jättebra service men om ungen är frisk och växer och man inte har några funderingar så behöver man ju egentligen bara gå dit för att få sprutorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg