Att ta det där med Malenami och vaginorna.

Alltså.
Det här är så sjukt kul.

Ni vet vackraste Malenami? Hon ska ju ställa upp på Åbo Svenska Teater och läsa vaginamonoler. Hysteriskt, jag vet. Hon och en massa kända kvinnor ska alltså stå på scen och framföra avancerade vaginamonologer och det krävs some serious balls för det, det måste jag säga. Inte ens jag hade gjort det. Men! Det är inte det roligaste.

Det roligaste är att jag idag, på Hemköp, har fått ett smakprov på denna monolog. Och inte bara jag. Halva Hemköp har fått ta del av den.

Kan ni se det framför er?

Lilla Malenami stående vid ostdisken, nyslingad och fin, och väser fiiittttahhh…! Fiii-i-i-i-i-tt-a. Fitt-ha! Mmmm, persika… Fitthaaaa! bland surdegsbaguetter och förbipasserande pensionärer.

Det blir nog inte bättre än så.

33 kommentarer till “Att ta det där med Malenami och vaginorna.

  1. Det här inlägget, ovanpå en sjukt god middag (sådär gnugga-i-ansiktet-god), fransk cider och en god drink, blev bara för mycket. Nu kommer jag fnissa hela vägen hem.

  2. Stort lycka till imorgon, Emma! Är lite ledsen att inte kunna vara där! Jag kommer att ägna min lördag åt att flytta, jag stannar dock kvar i byn 🙂 Jag följer allt via bloggen. Ha kul!! Hälsningar kusin Christin

  3. Attans skit att man inte var på Hemköp idag.
    Instämmer med ovan, snälla ett smakprov imorgon!

    Du finaste, är det okej om jag svarar på mailet på måndag?
    Kram

  4. Jag håller alla tummar och tår för att allt skall gå som ”smort” imorgon 🙂

    Kram
    Elisabeth
    Snobben o Dennis

    PS. Hade jag varit drygt 30 (?) år yngre hade jag varit på eventet – men så roligt att också att se, läsa på avstånd – häftigt !

    1. Inte ska du avstå pga ålder, det är bara en siffra. Sinnet är det som sätter den riktiga åldern och den kan du själv påverka. Nästa bloggevent då kommer jag och då hoppas jag vi ses? 🙂

  5. Snälla snälla, monologen!! Malena måste ju öva inför publik, eller hur??!! Malena det måste du faktiskt 😀 Receptionisten på hotellet försäkrade mig, vid ankomsten, att det finns mååånga, massor massor av bloggare på hotellet nu. Jag måste ha sett lite borttappad ut 😉

  6. Hahaha, kan knappt se det framför mig. Såna ord från en sån söt donna:-)
    Tänkte bara önska lycka till idag och hoppas ni får det alldeles underbart med fuldans, Ranelid och massa skratt:-)

    Kram
    /Vivvi

  7. Låter ju helt vansinnigt kulknäppt! Varför händer sådant aldrig när jag handlar? Det är ganskapåpricken precis vad jag skulle vilja höra när jag plockar äpplen i en påse eller väljer bananer.

    Som omväxling liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg