Att vara som torktumlad.

Jamen, det känns nästan så. Som att vara torktumlad.
Det har varit så mycket spänning som har byggts upp inom mig inför eventet att när det nu är över så är det som att tömma en ballong litegrann. Jag är lite luddig i kanterna och aningens trött. Men förbaskat lycklig.

Så idag händer det inte mer än pizza och serier och några timmars vad tusan var det egentligen som hände? Imorgon blir det nog mer detaljerat för er som vill läsa, men just nu är det bara min fyra-sorters-ost-extra-gorgonzola-pizza och det där torktumlade och halvkvävda fnissningar då och då när jag kommer på saker från gårdagen.

Och så har jag visat magen för grannen! Och potentiellt moonat dom också, ja.
Men det tar vi imorgon.

18 kommentarer till “Att vara som torktumlad.

  1. Det låter som det blev superlyckat. Har sufat runt och läst överallt om hur bra ni verkar ha haft det så du kan ju bara luta dig tillbaka och njuta och vara stolt över dig själv. Vilken grej du fixade 🙂

    Tack för att man fått följa med på ett hörn här via cyperspace 🙂

    Kram
    /Vivvi

  2. Luta dig tillbaka och njut. Det är du väl värd. Helt otroligt vad du dragit ihop och så mycket glädje vi har fått vara med och dela. Kan inte fatta att du gjort detta med en nyfödd hemma samtidigt.
    Kram/Jenny

  3. Jag bugar och bockar och niger det finaste jag kan. För att på bästa sätt säga TACK som fan för igår!!! Njut, för det är du så värd!!! Kram!

  4. Du är makalös! Tänk så många du glatt med ditt event som tycks ha varit alldeles alldeles fantastiskt! Ta nu hand om dig, och njut med din fina familj! Kram

  5. Haha….vi gick kanske omvarandra, hemmakväll i Limhamn var vi o köpte massa godis och pzzan hämtade vi på Madonna i Bunkeflo..den e supergod 4-ostar :))

  6. Om jag vill se mer! Verkar ju ha varit grejjen i år (fasiken det är ju bara februari). Som jag toksurfat runt i jakt på spänningen och stämningen under lördagen. Svårt att hinna med något annat. Och ständigt med denna känsla av utanförskap. Tror du har en ny karriär på gång.

  7. TACK, Tack sötaste Emma!
    Vilken dag, helt underbar… Känn dig stolt över att ha fixat till ett så superlyckat event!

    Tack också till alla glada trevliga människor som var där. Det var verkligen speciellt, det kändes som att alla var glada och bjöd på sig själva. Är så tacksam o glad att jag fått vara med om detta.
    Eva

  8. Snyggt jobbat!! Såklart att det blev en succé och såklart att alla hade sjukt roligt! 🙂 Tack för alla uppdateringar från dagen och kvällen, det har varit så kul att följa dem. Nu kan du lugnt slänga upp fötterna i soffan och bara njuta över det kanonjobb du gjort! Kram!

  9. sitt kvinna bara sitt!!!! vill bara tacka dig för en helt underbar dag!! så jäkla kul vi hade!! En dag jag kommer leva länge på! Tur man satt längst fram så man kunde känna vindraget av ranelid när han så fint svepte förbi..!! massa kramar till dig fantastiska kvinna!!!!!!

  10. Ranelid, Böddi och nom-nom-tapas-de-luxe i alla ära, men höjdpunkten för mig var ändå Limhamnsbomben. Eller… ja… i plural då eftersom jag tryckte i mig två :).

    Fina, fina du. Ikväll sitter jag med ett leende på läpparna och skavsår på fötterna. Ja, jäklar i min lilla låda vilket galej du svängde ihop. BÄSTA!

    <3

  11. Åh kan tänka mig att du känner dig såväl lycklig, trött som lite tom nu. 🙂 Kul att få följa det hela här inne på bloggen (har läst ikapp nu!). Kram och trevlig kväll!

  12. Jag vill gärna läsa imorgon om hur kul ni hade det!
    Jag drog i alla fall ner mina persienner innan jag klev in och ur duschen ikväll. Inte för att det vart bättre. Ja för grannen kanske,men jag fick ju syn på min egen spegelbild.
    Typiskt!
    Kram

  13. Ja vilken urladdning det måste vara idag. Skönt med lite pizza och godis! Har också fnissat till då och då under dagen. Men mer och mer tänker jag på vilken fin man Ranelid var och är, bjöd på sig själv och så kul att han ville vara med på middagen också.
    Och att han kallade Nils rejäla lår för mangelstockar..det skall jag skriva upp i hans lilla ”första året bok” fniss!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg