Att moona sina grannar.

Som ni vet har jag ju haft gardinerna i vardagsrummet neddragna sen vi kom hem från BB, typ. De fönsterna frontar nämligen grannens middagsbord och med tanke på hur ofta man går med tuttarna ute i början när man ammar tyckte jag att det var ett smidigt sätt att behålla grannsämjan på. Jag är ju en ganska klok kvinna emellanåt. Men.

I helgen hade vi besök.

Inför besöket tyckte jag att det kunde vara trevligt om vardagsrummet kanske inte såg ut som nån form av bunker, så jag hissade upp gardinerna. Hade då inte en tanke på att det, efter 4 månaders mörkläggning, numera sitter så djupt rotat i mig att ingen ser in att det faktiskt var bäddat för katastrof.

(Detta kommer låta lite sjukt, okej? Men det är såna vi är): I söndags kväll tyckte jag att det var en ypperlig idé att ställa mig framför min man, dra upp tröjan över magen, säga hööööö och flärpa ut hela post-preggo-fladdret till allmän beskådan. Fråga mig inte varför. För att det är en rubbad sak att göra? Vi skrattar åt sånt. Men iallafall. Vem sitter med full insyn rakt in i vardagsrummet och har middagsbjudning? Hm?

Just det.

(Och sen toppar jag det hela med att tre timmar senare böja mig fram och dra av mig jeansen vilket innebär att jag fullmoonar grannen. Alltså verkligen. Vi pratar blommiga-grannypants-mooningen de grande. Fi fan. Nu är gardinerna nere för fem år framåt).

Är det bara jag som inte kommer in på hotmail idag?

71 kommentarer till “Att moona sina grannar.

  1. Alltså. Jag tror du gjorde den där middagen. Gästerna är säkert förtjusande glada över att du lättade upp en stel och trökig middag med lite flärpande.
    De kommer skicka tackkort!!!!!!!

    Jag lovar, i shit you not!! 😉

  2. Hey, se det som så, inte alla har sådana frigjorda och roliga grannar som bjuder på sig själva 🙂 De hade säkert skitkul på sin middagsbjudning.

  3. Tycker du är underbar och spontan!! Fick mig ett gott skratt och en bra start på dagen,Precis som du så kommer jag inte heller åt min mail idag.

  4. Hahaha, jag har gjort nästan precis samma sak, när jag ammade min första tjej bodde vi i lägenhet i vinkel, så att grannarna såg precis rätt in i vårt vardagsrum. Dock så hade de grannarna ALLTID persiennerna nerdragna så jag hade liksom räknat bort dem.

    Så en natt, när jag är uppe och ammar och har typ ingenting på överkroppen eftersom det dels är natt och dels ingen som kan se hör jag att de verkar ha fest hos grannen. Jajjemänsan. Och inte bara fest, utan fest med UPPDRAGNA persienner. (hallå, borde man inte typ informera om att man tänker dra upp persiennerna efter att de har varit nere i två års tid?)

    Snacka om fest liksom. Med strippa hos grannen och allt.

  5. Åååå vad jag vill bo granne med dig;)
    Tror att ett gott skratt förlänger livet, och jag tror att dina grannar får skratta gott hela dagarna:D

    Och det kunde ju varit värre än blommiga granny pants…Hur var det med de där hålla-in-faddret-nylonisarna-med-hål-i-grenen……..?
    *say no more*:D

    Kram Susanne

  6. Hahahha…..det är ju helt fantastiskt….tänk så underbart glada grannarna måste vara….och tänk så många fler gäster dom kommer få dit oinbjudna för att beskåda det vackra som kan ses hos grannen. Måtte dom ha Gevalia hemma om dom får oväntat besök ;-).
    Du är ju för underbar!!!
    KRAM

  7. Hahaha, sådär är det här i Mariestad också. Grannarna tvärs över innergården har fått se en del i sina dagar kan jag lova. Jag är ju inte typen som matchar mina underkläder eller drar mig för att gå omkring mer eller mindre näck på mornarna så det är inte bara en eller två gånger jag förskräckt vinkat på en rökande norrman på sin balkong på andra sidan gården… Pinsamt! 😛

  8. Haha, varför är jag inte ett dugg förvånad 😛 Jag gjorde en boobymoon för Måns Zelmerlöw en gång…. det var inte heller vidare planerat. ( Men som tur var hade man fina fasta bröst på den tiden;)

  9. Ha ha ha!! Fy fan!!! Jag skrattar så jag får kramp i magen ju. Dags att plantera täta buskar kanske? I trädgården alltså! :O)

    By the way, Hotmailen verkar funka igen.

  10. Hahaha!!! 🙂 Nu fick ju grannarna lite underhållning. Det var väl jättebra! 🙂
    Själv har jag klistrat insynsskydd på nedre delen av fönstret där grannarna är nära… Kanske vore nåt om du inte vill stå för gratis söndagsunderhållning ? 😉
    Kram
    Malin

  11. Ha, ha! Du är så jävla rolig! Och du är inte den enda som beter dig på det viset kan jag upplysa dig om…

    / hon som är evinnerligt glad att hon inte har några grannar för i så fall hade de dragit fortare än en höna skiter

    1. *dör lite, ska det ju vara så klart. Sitter i skolan och skrattar medan folk tittar på mig som om jag vore ett ufo.

  12. Men du är ju underbar! Kan inte vi bli grannar? 😉 Hoppas dom inte satte i halsen och fick göra livräddning på varandra *haha*

  13. Ha ha haaaa!! Jag ser det framför mig – faktiskt!! Och jag ska så klart bjuda på lite egna pinsamheter själv:

    Jag tycker ju jag bor toppenbra här, andra våningen, bara takåsar utanför fönstren, en stor parkeringsplats på andra sidan – inga nosy grannar…. Dock är jag inte helt säkert på att jag ÄR så himla osynlig när jag går ända FRAM till fönstret…. utan BH…. med upplysta fönster….?!

    Och detta slog mig IGÅR! Jag har bott här sedan december! Ja ja, ingen har klagat än i alla fall! 😀

  14. hihihi 🙂 Men du, du får se det som att grannarna fick bra vacker underhållning, gratis dessutom! De får väl bjuda tillbaka på lite mooning?! 😉
    kram

  15. Haha helt underbart! Jag kan knappt sluta skratta. Det är sånt man får bjuda på ibland ;). Jag lovar att grannarna fick ett helt annat samtalsämne runt middagsbordet efter det.

  16. Underbart! Tänk vilket bra samtalsämne grannarna fick till sin middagsbjudning sen. Och till en hel del framtida sådana också, haha.

  17. Haha..jag dööör vad kul! Jag hade applåderat om jag varit din granne, så du kan nog lugna dig! Och du är ingalunda den enda som beter dig sådär..jag vet inte. Internhumor har en tendens att ligga lååååågt. Bra jobbat där 😉

  18. Å vad jag vill bo granne med dig…inte så att jag ska ”kolla in dig” ha ha….inte min grej, men bara för att det händer nåt kul jämt och bara för att du är du!:)

    Kram och ha en fin dag med dina godingar!
    Adela

  19. HAHAHAHA herregud så fantastiskt. Jag hade nästan betalat för att sitta på grannens finmiddag och se detta genom fönstret. Vilken relief om middagen var stel?
    ps. hotmail har krånglat har jag hört!

  20. Jag skulle kunna fylla det här kommentarsfältet med *hahahahaha* för jag håller på att skratta ihjäl mej.. Krejsi woman! 😀

    Ibland tvingar jag mannen i detta hushåll att läsa dina inlägg för de är så roliga.. så fort han kommer hem idag kommer jag trycka upp datorn i fejset på honom och tvinga honom att läsa.. Jag tror han också kommer skratta.. typ nästan ihjäl sej 😉

    Kraaaam!!

  21. Hahahahahaha,dagens bästa…Är det nåt jag älskar så är det människor som inte tänker hela tiden utan bara gör oxå….Love it!!! Jag brukar oxå göra såna knäppa saker,men det tar jag inte upp här…hahaha…

    KRAAAM på dig och fortsätt vara som du är!!

  22. Haha! Gud va roligt du skriver! 😀 Sånna händelser som inte ä roliga i studen men som man kan skratta åt i evigheter efteråt! 🙂 Hoppas du slipper stöta på grannen allt för ofta! Kram

  23. Hahaha, sambon brukar vara rätt duktig på att gå bäck och greja med. Dessutom sitter våra grannar ofta på bron med full insyn till vårt v-rum. Men de här försäkrat oss om att ”de ser ändå så dåligt” hehe!

  24. hihihi skrattade så att tårarna sprutade. Blivande maken var tvungen att läsa ditt inlägg och han skrattade gott även han. Du är alldeles fantastisk på att beskriva med ord så att man får en bild i huvudet hur det såg ut. : ))

  25. Åh kära nån Emma, jag är säker på att du livade upp diskussionerna på den middagen. 🙂 Måste också säga att jag älskar bilden i det här inlägget. Kram på dig!

  26. Om inte jag redan hade haft så härliga grannar hade jag absolut velat bo granne med dig! Du är en frisk fläkt Emma, kramar:)

  27. Hahaha, du är ju inte klok! Fast jag måste säga att jag alla gånger föredrar en inteklokgranne som du, än någon som inte ser humorn i att se en stjärt i fönstret när man har gäster. Alla gånger.

  28. hihiiii…härliga du 🙂 Jag brukar åxå lyckas med sådana bisarra saker, tror nog min granne har sett ALLT, både före- å efter graviditet, både fultrosor å fintrosor, kanske tillåme en bar rumpa, fi fan, stackare!

  29. jag är fullt beredd att lassa både unge och karl i en husvagn för att kuska ner mot er och slå läger på er baksida, att få uppleva det där vore ju ja, jag hade nog vart förbannat underhållen för flera år framöver, vilken syn alltså! ha ha ha ha LOVE IT!

    du skulle sett mig när min granne (för många lägenheter sen) väckte mig klockan sex en söndagmorgon (efter utekväll) med bryan adams på H-Ö-G-S-T-A volym (Bryan Adams!!! vill man höra Summer of 69 efter en hård kväll på schlagergolvet?) efter att jag nästintill sparkat in hans dörr och kommit med diverse hot med tillhörande gester mötte jag min egen spegelbild när jag kom upp igen. uppsamlat hår i kalastofs i pannan, panda-fejs efter att råkat somna med smink och ett gammalt, urtvättat, rosa, genomskinligt nattlinne och på fötterna uggs, Britney is back! inte undra på att stackarn blev rädd..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg