Att vara lördagsseg.

Lördag. Fast med fler ö, tror jag bestämt. Löööööördag. M-hm. Förbaskat skönt.
Och jag är lördagsseg som vanligt och ligger som en padda i soffan och värmer mig med två salukis och tittar på när Silkesapan boxar en panda i huvudet. Och idag ska vi inte göra så mycket mer än att åka och handla helgmat och hämta ut två paket (jag var ju tvungen att testa rabattkoderna vi fick i goodiebagen *hrm*) och njuta av att vara alla hemma.

Och snön, ja! Den är borta. Det är plusgrader nu. Jag sa ju det! Våren kommer närsomhelst och kortbrallor var ett jäkligt smart val.
Det är skönt att ha rätt ibland.

24 kommentarer till “Att vara lördagsseg.

  1. Ja, visst är det en skön känsla – att FÅ vara lite seg och ovillig att hugga i med nåt.
    Lova att visa paketinnehållet sen! 😉

  2. Skööööönt med slöa lördagar. Vi har också lördagsmorgonmys…..lång stund i sängen, dottern med barnprogram, jag med kaffe, dator och en god bok…..lång frukost och sen har vi suttit och läst böcker tillsammans, vi lånade en stooor hög på biblioteket i veckan…..

    Skönt med regnig lördag så man inte känner att man ”måste” ut…

    Ha en härlig helg! och tack för en härlig blogg, galen, skön, underbara bilder och kul text!

    Kram Pernilla

  3. Här slängs det för fullt…och sys i rasande fart………också trevligt när allt är klart…när det nu än blir=)

  4. Åh va härligt – slapparlördag! Här är det dock ingen vår som det var förra helgen, ett av alla de X antal bakslag som sägs komma innan våren kommer på riktigt..

  5. Här har vi också lööööööördag – åtminstone jag och katterna. Maken är ute i skidspåret. Man behöver en slö helg efter förra helgen 🙂 Särskilt du, kan jag tänka mig.

  6. Njut av en underbar och slapp lördag! Och hoppas verkligen att våren kommer till skåne snart då jag planerar en tripp dit:-). Här i Schweiz ska jag sätta mig på terassen och lapa sol:-)

  7. Asså ååååh vad ni saknades på bloggträffen i Oslo, du och Malena. De mest mjuka och roliga och vänliga bloggerskorna in the bloggworld!:) Lova att du henkar nästa gång, looova det.

    Stor Kram

    P

  8. härliga lördag!! jag går och myser vid tanken att förra veckan vid denna tiden stog ranelid framför mig och talade om havet vi….!!! ha det så gött emma!! och du helt klart är våren på G och du kan snart strosa runt i dina kort byxor!! kraaaaaam ann

  9. Trodde först att det var silkesapan som var seg. Hm, tänkte jag… han ser verkligen inte seg ut på bilden. Han ser så pigg och glad ut. Härligt! Hoppas ni haft en lugn och skön löööööördag! Och det var ju många som röstade på Ranelid också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg