Att spendera helgen borta.

Jaha, där är jag minsann. På Arlanda. Jag ser väldigt förbannad ut, men det är jag inte – mest koncentrerad. Vi hade nyss letat efter nåt att äta och jag hittade något på East & West som jag blev galet sugen på. Mmmmm, yakitori! smackade jag förväntansfullt, det vill jag ha!
”Klockan är nio på morgonen”
sa mannen. Och det hade han ju en point med. Så det blev muffins istället.

Och så var jag på ett möte, och sen var jag såklart förbi och kikade i TINTIN-butiken och höll i en himla massa vackert och nu är vi klara för dagen och har bara kvar att smaska middag och däcka.

Kanske blir lite yakitori nu då.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “Att spendera helgen borta.

 1. Oh, East så gott och trevligt där 🙂

  Dom har så mycket fint på Tintin! Det var en annan fin boutique där för några år sedan som jag jobbade på, så himla fina lokaler!

  Enjoy Stockholm!

 2. Så snygg, människa! Har precis köpt en likadan väska som du! Alexan, fast svart! Köpte även en brun baywaters! Ha det mysigt i S holm!
  Kram från ett varmt Dubai

    1. Gillar både out-fit och väska, du e suupersnygg!! Ha en lovely week-end (jo, jag gillar att vara lite international och tycker inte alls att det är töntigt att vara svenglish haha)

 3. Alltså dedär brallorna är ju såååå jäkla snygga på dig! Undrar hur de skulle se ut på mig…
  Du e fin i det mesta du Emma! Kram på re

 4. På flygplatsen är tiden orelevant.. Spelar ingen roll vad tiden är i den ”vanliga världen” 😉 ”Åhh en öl”.. ”Jaha..vad är din poäng?..jag vet att klockan är 5.30 på morgonen”..”vad då sushi är en konstig frukost”..

 5. Men Emma ,du bara måste kika in hos mig för nu har jag filmat ”kommandoran” min franska bulldog då hon står vid ytterdörren & tycker att jag ska lägga på ett kol…..ha ha hon är underbar……
  Önskar er en trevlig mini tripp.
  Kram

 6. Snygg väska. Även mannen har bra smak ;-).

  Ha det skönt i Stockholm! Hoppas du inte applåderade när planet landade… som mina kära medresenärer gjorde när vi precis landade från Puerto Rico…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *