Att vara hemma igen.

Oj, vilken skön dag det har varit!
Först moffade vi i oss lunch från Indian Side. Älskar deras madras, den är så stark att man får lust att gå ut och slicka på en gatsten efteråt och det är precis så jag vill ha mina indiska grytor; heta och smakrika och perfekta ihop med naan.

Sen var vi inne på Le Make. Alltså, den butiken. Jag vill ha allt! Och såklart hade de ett fantastiskt halsband från Rützou (det här) som jag med all kraft i världen försöker låta bli att införskaffa. Det går sådär. Särskilt med tanke på att det är aningen mer använd-varje-dag än det andra. Suck, suck.

Och efter en runda på Hansa avslutade vi på Marrakech där jag la vantarna på den här fantastiska lyktan på rea för typ halva priset. Älskar’t!

Jag ville passa på att kika på deras nya plattor också som de tagit fram tillsammans med Claesson Koivisto Rune. Verkligen en rolig idé (plattorna kan man se här) men jag är totalfrälst på ”de gamla vanliga” och efter en runda i den butiken känner jag ännu mer att det nog vore på sin plats att bygga ett nytt hus eller riva ut ett golv eller två här hemma så att jag får plats med fler. Det finns inget vackrare än de där matta, släta plattorna. Så är det bara.

Och nu är vi hemma igen och tar igen oss i soffan. Hem&Villa-mässan får bli imorgon istället. Vi är lite för mätta och lite för nöjda för att ge oss ut igen.

27 kommentarer till “Att vara hemma igen.

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det. Själv bor vi ju också nära Malmö, men vi kommer liksom aldrig iväg på sånt. Fast vi har det ganska skönt ändå ;-).

  2. Vilken härlig dag, kom precis själv hem från ikea. Helt okej folkmängd trots lördag (alla var säkert på plantagen eller nåt) =)

  3. Åhh vad härligt det låter. Själv var jag på väg till Malmö en sväng idag men det blev tji på det när sonen kom på att han hade en kalas-inbjudan i väskan. Nåja, jag har iofs haft det ganska bra här hemma men shopping i Malmö är aldrig fel 🙂

    Kram Jenny

  4. Jösses vad mycket fint det finns i storstan! Måste försöka ta mig till ett lite större ställe än vår lilla håla snart…
    Men att ”fönstershoppa” hos dig är inte heller så dumt! 🙂
    Ha en skön kväll!
    Kram Malin

  5. Har du fått indianfeber Emma. Det påminner väldigt mycket om ditt Mathilde-halsband. Men snyggt som tusan var det.

  6. Gud vilken härlig dag du verkar haft! Jag blir avundsjuk på dig som får vara hemma varje dag och bara göra sånt du vill! Själv jobbar jag hela helgen! Vika härliga affärer och det är väl rätt typiskt att man alltid hittar något annat som man egentligen hellre velat ha! Ha en trevlig kväll
    Kram Helena

  7. Vi var också på stan, bland alla andra malmöiter 🙂 Men hur härligt är inte det att solen äntligen kommit?! Då gör det inget att man får trängas lite i affärer…

    Skön helg!

  8. Du råkade möjligtvis inte se vad det var för märke på klänningen?! (eller är det ett linne kanske?!)
    Härlig känsla när något man trodde var omöjligt faktiskt visar sig vara möjligt! Som att knäppa en jacka t.ex. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg