Att fotografera för Nordljus.

Idag frös jag arslet av mig i tvättstugan, för Nordljus skull och till grannarnas stora förtjusning. De satt som klistrade och tittade på när jag sprang in och ut ur huset iförd pyjamas, sommarklänningar, allehanda rekvisita och gummistövlar.

Tro fan det.

Hur ofta står folk halvnäck i sin tvättstuga i mars och poserar framför en upp-pallrad kamera? Det har väl aldrig hänt så mycket i den här byn som sen vi flyttade hit. Det var inte det lättaste att se easy breasy covergirl ut med all den publiken kan jag säga, men hey. Vad gör man inte för underhållningen?

Nåja. Den här gången tog jag inte åkern, iallafall.
Alltid nåt.

29 kommentarer till “Att fotografera för Nordljus.

  1. De där grannarna har fått ett rikare liv sedan ni flyttade in. Helt säkert. Jag menar tänk deras middagsdiskussioner om att se stjärtar i vardagsrumsfönster till exempel. Å det som sker i din tvättstuga kan ju säkert vara ett underlag för en hel bjudning. Måste ju bara vara positivt tänker jag. Nått som leder till social gemenskap. Liksom.

  2. åhh, vad heter den rosa sommardrömmen i mittenbilden? helt underbar! och du är överjordiskt vacker. som vanligt. 🙂
    kramar

  3. Fan vad du är duktig Emma! Jag tycker du ska byta bransch och driva ditt egna lilla företag, du hade lätt kunnat livnära dig på det.
    Förresten så tänkte jag på en sak, tror du att grannarna läser din blogg? 🙂
    Kram

    1. Hihi, jag satt precis och undrade samma sak;) Instämmer till fullo med ovanstående kommentar.

  4. Fantastiska bilder! Du är verkligen foto”genic” ( glömt hur det stavas 😛 ) Kul att underhåla grannarna lite 🙂 Kram

  5. Alltså…. jag tycker att det mest fantastiska är att du tar bilderna själv….Själv ser man mest ut som ett skrämt troll (ibland känner jag mig som Troll mamman i Trolltyg i tomteskogen) oavsett vem som tar bilderna!

  6. Ha ha! det var väl kul att du kunde underhålla dina grannar! Blev riktigt bra bilder och Brantingklänningen: Ja tack :)))))
    Kram Helena

  7. du får alltid till så otroligt vackert ljus i dina bilder! allting är så vackert samspelat, du har verkligen öga för det där. =)

  8. Våra grannar få hålla till godo med oss halvnakna å halvsovande i köket när vi gör välling om nätterna. 🙂
    Verkligen fina bilder!

  9. Himmel vad duktig och snygg du är tjejen!
    Måste nog ta en tur till Nordljus någon dag för att spana in dessa ljuvliga skapelser någon dag nu i veckan. Här har vi ju sportlov nu. 😉

    Kram J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg