Att ha mäss-söndag.

Och så blev det söndag på nåt konstigt sätt och jag har fått sova till efter tio och sitter nu med kuddmärken i fejan och äter vad som blev kvar av gårdagens ost och ser fram emot dagens Hem&Villa-mässa. Det ska bli galet kul att springa runt och titta på allt man ännu inte vet om att man absolut borde ha.

Så nu borde jag ta mig i kragen och gå och byta om. Tror inte Hem&Villa-mässan är redo för en Emma i tossor och långkalsonger. Inte än, iallafall.

9 kommentarer till “Att ha mäss-söndag.

  1. Ta många bilder! Jag hade också planerat en tripp dit idag, men så hann verkligheten ikapp oss i form av en febersjuk son. Kompenserade genom att köpa mig en trädgårdstidning när jag ändå var i affären och köpte glass till honom.

    Attans, jag var så sugen…

  2. Ha det så mysigt nu! Här blir det altanhäng och plocka mindre trevliga saker i trädgården som kommit fram…2 fyrbenta ser skyldiga ut…;) Underbara dag!!

    Kramar
    Adela

  3. Åjo, visst hade mässan klarat av dig i långfilsingar. Det brukar samlas allehanda människor på sådana ställen, så varför inte. Du är ju urtjusig i dem också 🙂
    Kramar

  4. Alltså, de där träden hade jag inte kunnat lämna. Jag hade satt mig under dem och bara luuuktat på blommorna…. Sedan hade jag lekt trädkramare och de hade fått kalla på vakter eller nåt!
    Så vackert!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg