Att äntligen ha kommit på det.

Just när jag sitter och äter frukost (tjock vaniljyoghurt med krossade linfrön och tranbär – jag dör så gott) och beundrar min nya lampa så kommer jag äntligen på det. Äntligen! Ni vet; jag har ju gått hur länge som helst med den där känslan av att jag har glömt något och har inteför mitt liv kunnat komma på vad tusan det är jag har glömt. Förrän nu!

Jag köpte två biljetter till en konsert till min mamma för några veckor sen. Eller, jag trodde iallafall att jag gjorde det. Det skulle komma ett mail med anvisningar om hur och var och när jag skulle hämta ut biljetterna, och det hela var i god tid före konserten så jag skulle hinna hämta ut dom och skicka upp dom till henne med god marginal. Men det har inte kommit nåt jäkla mail!

Och nånstans på vägen där, med silkesapa och fuffens och gud vet vad så har jag helt enkelt glömt bort det. Tills idag. Och konserten var typ förra veckan.

En assistent, alltså. En med hjärnan med sig. Det är det jag säger.

28 kommentarer till “Att äntligen ha kommit på det.

  1. Ha ha, tur du kom på det iaf till slut:-)
    Underbar lampa, den är minsann redan på väg hem till mig med, Yey!

    Förlåt att jag varit dålig på att kommentera här, har varit lite körigt sista veckorna.
    Men jag läser ALLTID, fnissar för mig själv på tunnelbanan och tänker vad fantastisk du är. Fina Emma!

    Kram!

    1. Nej inte ens det! Det skulle komma ett mail med vart man skulle hämta ut dom och betala men det kom ju aldrig. Suck.

  2. Assistent is da shit! :DAlla mammor borde få tillgång till en! Speciellt när man alla järnceller tycks verka producera mjölk.. eller var fasiken är dom under amningstiden..

    Hoppas du hittar på något annat fint till mamma! Ta med henne på MADONNA, i Köpenhamn i sommar så rockar vi loss! 😉

    Mysig torsdag!
    Kram

  3. Ja, alltså. Är helt likadan. Hämtade ett paket på posten igår. Lämnade körkortet där. Skulle senare på eftermiddagen hämta ett paket där igen. Hittade inte körkortet. De ba ”men var det inte du som glömde körkoret här imorse?”.

    Ja ba: ”ehum, jo”.

  4. Min assistent stavas ”kalender” med ungefär 2000 post-it lappar som fladdrar omkring varjegång jag öppnar den. Försvinner min assistent aka kalendern är det helt blankt uppe i skallen, bara tanken ger mig totalpanik! 😛

  5. Kan det ha varit den där konserten med hon som spelar och trollar och allt vad det nu är hon gör? Carlings!
    (Den var bar kan jag rapportera – i alla fall enligt min mamma. Som bor i samma stad som din mamma. Tror jag.)

    Kram. Ulrika

  6. Min ajfån är min räddning… skulle glömt det mesta annars och det gör jag iofs i alla fall… Skitsnygg lampa, verkligen! Kram.

  7. Aj då. Vad synd att du kom på det för sent. Intuition är bra skit helt klart, men den kunde ju berätta i god tid för en vad den där känslan betyder.

    Jag har tittat på den där lampan. Den är verkligen snygg, men jag har varit osäker på om den passar in. Den är ju lite orientalisk och det finns inget i den stilen i mitt hem. När jag nu ser hur bra det blev hos dig så vågar jag nog prova.

    Kram

  8. Haha, amningshjärna? Det har jag än, det blir inte alls bättre om man säger så.
    Häromveckan åkte jag bil, mamma ringde och sa köp grädde, till viktiga fina middan. Jag och alla i bilen mantrade ”grädde till mormor” hela vägen till affären. Vi gick in, köpte en massa skit vi inte behövde och åkte hem utan grädde. -Mormor besviken..
    It just goes on and on…

  9. PS.
    Glömde VISAkortet i tankautomaten sist. Tur man bor på landet och den som kom efter visste vem jag var och dessutom hade numret..
    Glömde plånkan på Ica.
    Glömmer ständigt blöjor.
    Har ännu inte glömt barnet.
    DS.

  10. Tranbär är ju sååå gott, själv äter jag havregrynsgröt med äppelmos, tranbär, mandel och psylliumfrön i till frukost varje dag, mumms för magen !!!

  11. Måste ju dela med mig av en småbarnsförälders förvirrade tillstånd. Min svärmor åkte och handlade på Ica. Hon handlade allt hon skulle, betalade och körde hem. Varorna låg kvar på bandet. 🙂
    Som någon skrev innan, tur man bor på landet. *s*

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg