Att göra världens enklaste middag.

Ni vet den där teriyakilaxen jag brukar tjata om? Svinenkel att laga.
Du behöver bara laxfilé, Teriyakisås (finns färdig att köpa i ”asienhyllan” på typ ICA om man inte vill kladda med egen), chiliflarn och något gott att ha till. Sallad, pasta eller vad man nu gillar att mumsa på.

Håva upp laxfiléerna i en ugnsfast form och häll över teriyakisås så att det täcker själva ovansidan på filén. Strössla chiliflarn över och in i ugnen (200 grader) i ca 20 minuter.

Färdigt! Piss åf cäjk.

20 kommentarer till “Att göra världens enklaste middag.

  1. Om du ska göra torsk någon gång, så är ett enkelt tips att ta röd eller grön pesto på och in i ugnen.

  2. Nice! Satt precis helt inspirationslös och funderade på vad jag skulle göra för mat ikväll. Där har vi det. Nu åker jag bara ner till ICA och införskaffar såsen, för den tänker jag inte göra själv. Tack fina du!
    Kramar Kicki

  3. Det måste provas! Varje vår brukar jag komma på hur gott det är med kokt potatis, fisk (gärna lätt panerad och stekt i massor smör), romsås med gräddfil, rödlök och dill. Sinnessjukt gott!

    KRAM

  4. Lätt ju inte så dumt det där! Kolla in min babybloppis förresten, fin fina nya skor som hade passat fin fint på Silkesapan 🙂

  5. åhhh, mums! Du borde def prova på mina lax med lime/citron och chiliflakes, serveras till mangosås. Mumma är vad det är! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg