Att ha morgon igen.

Jamen titta. Det blev måndag igen. En blåsig sådan här ute på slätten, så blåsig att jag har filt på mig inne och så jag nästan tycker det är skönt att grannen gått så bananas med motorsågen att man numera kan glo rakt in på mig från vägen när jag står och duschar. Inte för att jag bjuder på nån särskilt häftig show när jag duschar, eller att det är en särskilt trafikerad väg – för det är det inte. Det är typ vi, några fasaner, en och annan ryttare och den där snubben som drar upp folk ut dikena på vintern som använder den. Men ändå. Så mycket blåser det.

Idag ska jag redigera lite bilder från igår, godkänna alla era kommentarer (jisses vad många ni är som tävlar, så vansinnigt kul!) och se om jag ska försöka mig på pilates igen för att kanske stretcha bort det där ryggskottet jag känner ligger och lurar. Och så måste jag boka tid hos Böddi för jag har Crazy Mum Hair och den enda frisyren som funkar just nu får mig att se ut som Legolas.

Häpp.

Och ho ho ho; Dreams of Molly har 20% på totti (allt rubbet hela schabängen) med koden ”molly”. Jag vill ha… eh… allt.

36 kommentarer till “Att ha morgon igen.

  1. Men du. Du har iallafall inte grått hår. Mitt växte tydligen 3 cm inatt så nu är det färgpytsen som gäller. Igen. Suck.

      1. haha,you make my day! jag är 34 och upptäckte för någon månad sedan ngr grå hårstrån..satte nästan saliven i halsen!! ja och nu står man där varje kväll och glor, inspekterar misstänksamt ifall det är något nytt som vågat sig dit. ser nog inte klokt ut, att försiktigt lyfta hårstråna, vrida på huvudet..njaaa, kan det vara grått? eller bara blont? (är mellanbrun och färgar inte för tillfället). bäst att rycka för säkerhets skull..Men..ska jag hålla på så, är jag ju flintis inom kort..suck. Så man får väl ta det som ett host host, karaktärstecken 🙂

  2. Här blåser det svinkallt, men solen skiner.
    Hörde av mannan att i S-holm snöade det!
    Superduper tävling du slängde till med!
    Känns som det är det här du enbart ska hålla på med: event, tävlingar, moddella och en massa roliga blogginlägg! We love you!
    Kram Helena

  3. Hej

    Om du inte vill ha ”reklam” i ditt kommentars-fält får du radera detta inlägg.
    Snubblade över det här inlägget på en blogg och ja tänkte om det var någon där ute som var händig och ville bidra eller om någon har massor med koftor o mössor i storlek pyttesmå som inte kommer till användning längre så kan man göra en god gärning genom att skicka det till Nepal.

    Ha de gott! Kram! Sofie

    http://kyrkkaffe.libris.se/?p=4214

  4. Måndag i Stockholm – snö, regn och vind, vind, vind. Tur att jag jobbar hemma idag och kan krypa i upp i fåtöljen med en god kaffe och jobba samtidigt:)

  5. Så du har ingen enmanna kabaré i duschen?! Det har jag sjunger för glatta livet men å andra sidan har vi inga fönster i badrummet!

    Autch, med ryggskott också haft det flera ggn efter sista graviditeten, suger big time!

    Oh, Jag skulle också behöva låta Böddi ta hand om mitt svall!

    Kram rock your day lovely!
    Tess

  6. Sol först å sen massa snö helt plötsligt – vad hände med våren :S

    Åååå du allvarligt – du får inte ge massa tips på alla rabatter hela tiden 😉 mannen i huset blir tokig – jag har liksom förklarat din å numera min inställning till shopping på rabatt… 😀 han blir bara mer å mer gråhårig för var dag som går och skulle nog själv behöva skicka honom till Böddi!!
    Vill ha å vi behöver bara, det är rabatt på den här så då har jag ju tjänat ihop det, å kommer du ihåg att jag gjorde ett klipp på den tröjan därför har jag råd att köpa den här….

    ja du fattar 😀 ha en grym måndag

  7. Håller med blåsten, idag får jag hålla i hatten!

    Vilken fantastiskt underverk du har, blir glad i hela kroppen när jag ser dagens bild.

    Kram på dig, från ett blåsigt Kungsbacka

  8. Väldigt tråkigt väder idag här med!! Grått och trist!
    Sitter därför och kikar på resor till Prag och hittade billiga biljetter (wohooo!!!), har du något tips på ett bra hotell? 🙂 Jag tänkte överraska min karl med en liten resa! Gärna ett ganska centralt hotell pga har tänkt mig många romantiska kvällspromenader!

  9. Gråa hår har jag haft länge! Men det är inte alla som vet om det haha, tack och lov för slingor!! Och nu har jag gjort en deal med min nya frisör att jag får komma in emellan helslingandet av håret för att lägga ”fem paket slingor” betala några hundralappar och sen lämna med blött hår när hon har andra kunder som sitter och väntar på att färgen skall verka. Vi är lika multitaskande båda två, min frisör och jag.

  10. Jag bara smälter som glass i het sol när jag ser den lille klarögde pigge krabaten! Guuuud vad söt han är!!;D
    Blåser i Småland med som attans och här växer också fel hårfärg ibland..;)

    Kramar
    Adela

  11. Sitter just nu hos Böddi, med färg i håret och låter honom gå loss som han vill!
    Otroligt lyxigt och roligt! Tror att jag efter något år utan att ha haft en frisör som förstått mig, äntligen hittat rätt!
    Tjohoo!

    En fin måndag, trots blåst!

      1. Sant var det! Och han hälsade från dig!! Det var lite grädde på moset.
        Och berättade att du skulle dit! Blir det stor förändring?

        Den mannen lär jag inte släppa i första taget!

  12. Har du några bra tips på övningar på pilates bollen? har oxå ont i ryggen och har hört att det är bra att stretcha på en pilatesboll 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg