Att roa sig på egen hand.

Idag tyckte Tant & Tooka att det var lite trist att vara ensamma hemma i sisådär femtio minuter. Och så var de tydligen hungriga. Utsvultna skulle man nog kunna säga.
En fjortonkilos gastrosäck skulle tydligen sitta som en smäck och med gemensamma krafter skaffade de sig ett litet mellanmål.

Tja.

Man måste ju vara företagsam här i livet. Man måste ju det.

30 kommentarer till “Att roa sig på egen hand.

  1. Åh dessa hundar! Härligt att du tar det så fint 😉 Can`t live without them… Inte jag iallafall.
    Tack för en underbart positiv blogg!
    Kram

    1. Inte särskilt mycket. Och det är gastro-mat så de skulle kunna äta hela skiten utan att nåt hände 🙂

  2. Äm… kan jag skicka Snyggingen till Dig så han lär sig äta. Kan stå och vifta med en fläskfilé och han tittar, fnyser och går därifrån och jag kan riktigt höra honom muttra… ”skulle inte tro att jag äter den där skiten idag”. MEN han är fostrad av två katt-tanter och de är likadana.

    *KRAM*

  3. Herregud haha!

    Hur kommer det sig att det ändå lyckas se snyggt ut på bilden?
    Hemma hos mig, om jag hade hundar (som definitivt hade gjort samma sak) hade det sett ut som hejkomochhjälpmig. Men när du lägger upp en bild på eländet ser det ändå sådär, liksom, hemtrevligt ut.

    Avis!

  4. Ja, det där känner man igen. Kul att komma hem när hundarna haft party i soppåsen eller när våra hade dissekerat några soffdynor. Tack och lov var det längesen det hände nu. Jättefin bild hos dig. Lis

  5. Uppfinningsrika vovvsingar! Hade en dobermann för många år sedan som var en mästare på att stjäla mat. Gick det att käka så åt hon. Det äckliga var väl all kattskit hon tuggade i sig. Blä……..

  6. Woops! Två företagsamma kompisar som tydligen haft roligt en stund, men tänk själv, HUR kul skulle vi tycka det var att ligga och gnaga på ett trist, torrt ben en hel eftermiddag om vi visste att det fanns en smarrig kladdkaka inom räckhåll. Nä, hade jag fått chansen då, jag då hade jag huggit in på kakan direkt!

    🙂

  7. Ja ja du vet ju vem de brås på, i sin företagsamhet alltså! Dom måste ha haft väldigt roligt i allafall! Skulle varit roligt att sett vad de gjorde när ni kom hem!?
    Kram Helena

  8. Jag vaknade av ett konstigt ljud inatt. Ni vet det där ljudet som gör att man bara måste kolla varför ”det låter så tyst”, som i smyg. Som när barn har nåt fuffens för sig. Jomenvisst. Katten satt förnöjt å smaskade i sig min chokladkaka med hasselnötter. Knäppa katt ;). Hon gillar inte så mkt i mat väg men Fazers hasselnöt älskar hon…å flingsalt.
    Ha en skön dag i vårvädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg