Att vara nyfriserad.

Ah, ljuva Böddi, nu är jag äntligen nyfriserad. Och krisen kan vara avvärjd. Inte helt, såklart, jag är fortfarande sugen på armmuskler och nagellack – men jag kan illafall släppa tanken på den där permanenten. Och på att tatuera mig.

Som vanligt är det svårt att visa, men från att bara ha blekt topparna la han den här gången slingor i mer eller mindre hela underhåret, så det är liksom ljusare nu. Och sen lite kopparfärg på det. Så jag är rödhårig litegrann.Men ändå inte.

Och ni som undrade vad jag hade på mig i morse? Det är en Claire Tunic (ChillNorway). Älskar den. Som en tebjudningsdröm, fast för vuxna.

Nu ska jag smaska lax och hämta mig från medelålderskrisen.
Tunga grejer det där.

58 kommentarer till “Att vara nyfriserad.

  1. Åh halleluja, når jeg googla den tunikaen (nydelig!) så fant jeg en butikk i mitt nærområde som ikke bare hadde den, men også Please jeans, som jeg ikke har sett her før! Så glad jeg ble nå! Nå skal bare barnet i magen ut, og magen bli (tilnærmet..) som før, så skal det shoppes 😉

    Forresten, du har hele tiden kledd deg så fint og så.. passende til kroppen, om du forstår. Hele tiden etter graviditeten. Selv er (var?) jeg en tighta jeans/tight topp el stram skjorte/blazer el kofte-type. Nå regner jeg med at det kan ta litt tid før kroppen passer inn i alt det tighte, så er det deilig å se at du kler deg mykt og stilig og kult på en og samme gang 🙂 Takk for inspirasjonen! Har du hatt noen tanke bak? Mener å huske det var mye jeans/blazer før graviditeten hos deg også?

    1. Åh vad snäll du är! Tack! Jag hade nog samma stil innan graviditeten som jag har nu ja. På ett ungefär iallafall. Kroppen ÄR ju annorlunda, åtminstone min, så jag försöker klä den därefter. Precis som när jag var gravid; då fick man ju anpassa garderoben efter det. Jag vill liksom inte bråka med kroppen, klär den hellre snällt 🙂

  2. Du är skitsnygg! Han måste vara bra den där Böddi.

    Jag har en fråga. Jag har nämligen fått en litne underbar son och blivit med systemkamera. Problemet är att jag är helt grön på systemkameraområdet, även på sonområdet men det klarar jag galant, värre är det med kameran. Du tar underbara kort Emma, speciellt på silkesapan, hur gör du? Just nu står min kamera mest på autoläge vilket känns lite fel.Vill du dela med dig av lite tips och råd till en fotorookie?

    1. Autoläget är bra, tycker jag! Och porträttläget (det som ser ut som ett huvud oftast) är väldigt bra att börja med. Jag håller inte på med manuella inställningar och sånt så mycket själv. Öva öva öva och sen öva igen. Snart hittar du det.

  3. Ursnyggt!! Du passar verkligen i den färgen/färgerna! Böddi är kung, så är det bara!
    Sötaste klänningen med…tänk att sitta och fnittra ihop lite på ett riktigt théparty!;)

    Kramar
    Adela

    1. Jag köpte min inne i stan och då hade den preciiiis kommit in, men den måste väl finnas i nån nätbutik? Typ Nordljus eller TINTIN eller Creative eller de som har CN?

  4. Det blev ursnyggt, Emma!
    Nu fick vi Barn och föräldrar också på jobb och i det aprilnumret fanns också ett ännu i mitt tycke trevligare doptips.
    Kram
    Milott

  5. Grymt snyggt !Önskar nu efter det att jag sett dig att jag var mörkhårig så att jag hade kunnat göra likadant!

  6. Hej Emma vad fin du är, jag undrar var den tillika fina blusen (?) med fåglarna kommer ifrån? Ha en fin kväll.

  7. Ohh sicken snygging… alltid kul med nytt. Jag blir också sån på våren… nytt och roligt och gärna lite galet också ska det vara… =) Kram på dig.

  8. Skitsnyggt! Men…. du slår inte korten på Leo ovan 🙂 Det var nog något av det finaste, talande korten som jag sett på länge. Helt underbara 🙂
    Kram

  9. Hej! Brukar kika in på din blogg och blir så inspirerad, både av din klädstil och inredningsstil 🙂 Vart kommer den superhärliga blusen (klänningen?) från? Inte den från ChillNorway utan den översta mörkblå.

  10. Men där ääär den ju! Klänningen med stort K. Som jag blev kär i första ggn jag såg den, men jag omöjligt kan hitta. Jag får väl i värsta fall åka ner till södern! 😉

    Så, vad är det för material, vid säger du? är det knappar i v-ringningen? går det att amma med den på eller måste man hala upp o visa hela härligheten för att kunna mata lilla Spöket? (kärt barn många namn säger man visst, Semlan blev en Selma som blev skrik-Selma, som nu går under smeknamnet Spöket för att hon hojtar så på nätterna)

    Underbart att se att livet flyter på hos dig, trots att jag knappt hinner kika in på dagarna mellan alla matningar o allt vyssande av lillfisen.

    Ha det gott,
    Kram,
    f.d preggo-kollegan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg