Att bli glad för mindre.

Lycka är att hitta ett par grymt sköna jeans. Gärna ett par med tonvis med stretch så att man kan sitta utan att fällas ihop. Och att hitta ett par grymt sköna jeans för 299 kr – det är fasiken nästan trisslottsvarning på det.

Ja, jag vet – whats up med att stå på tårna? Ingen jäkla aning! Har märkt att det är en grej jag gör när jag är barfota framför en kamera. Tjoff upp på tå. Kanske borde gå och prata med nån om det där.

Nu ska jag få i mig så mycket vårsol det bara går här hemma – det är helt fantastiskt väder. Och nej, ni får inte se jeansrumpa. I don’t do rumpa.

26 kommentarer till “Att bli glad för mindre.

  1. Vad snyggt dom satt på dig! Härligt och göra bra fynd 🙂
    Visar senare vad jag fyndade igår. Jag säger bara löp och köp! Haha

    Underbart väder yeeah, ska nog in i skogen och köra Ronja Rövardotters vårskrik

    Kram fina!

  2. Jag ska inte köpa fler brallor, äger för många och borde lägga alla pengar på ett staket istället. Men jag gillar inte tajta byxor (sportar bara baggy) så det kändes riskfritt att klicka på länken bara för att se vilket ställe som säljer billiga grejer. Vaaaaarföööööör gjorde jag det?! Överst låg dessa: http://rutstore.se/product/814-pink-loose-capri-jeans.html me so want dom skitmycket nu. Fan. Ville bara säga det. Dumma habegär!

  3. Jeg elsker jeans med masse stretch og ikke så høyt liv, og ville se om denne nettshopen også sender til Norge. Jo da, og bare 239,- i NOK. Hurra tenkte jeg, helt til jeg så fraktbeløpet; 275,- !!!! Mer for frakt enn jeansene?!? 🙁 Altså ble det ikke jeans på meg, men hurra til deg. De var virkelig superfine på deg! Juhu! 🙂

    1. De är normala men har ju sjukt mycket stretch i sig, iallafall de här som är jeggings, så minst samma storlek som man brukar ha 🙂

  4. Jag har också ha begär efter en hel del nu. 🙂 Det måste ha med vårens ankomst att göra va?
    Snygga jeans by the way!
    Ska också ut å njuta av vårsolen idag. Kanske, kanske blir jag lite mindre transparent 😉
    Ha en bra dag!

  5. Dom sitter som en smäck på dig och tror inte att vi hade svimmat av att se rumpan heller 😉
    Otroligt fin för att ha klämt ut en liten silkesapa för bara några månader sen.kram Diana

  6. Härligt med fynd! Du, nu när jag precis sytt min andra palla, kom jag på att jag inte ha hört dig säga något om Wallorna på länge. Kan det vara så att det finns en magisk gräns vid ett visst antal, när habegäret lägger sig, när man kan känna sig lite lugn och layback och faktiskt hålla sig ifrån dem? *hoppas innerligt* för jag har som sagt bara två hemsydda men är definitivt inte nöjd än 😛
    Ha en underbar dag i vårsolen!

  7. Jamen det är ju klart du ska stå på tå! ”Modelling from top to toe” som Tyra Banks säger…

    1. Jag har de låga – har så otroligt svårt för när det sitter åt om post-preggo-magen 🙂

  8. Ja, eller hur…. visst är de supersköna, som att gå i mysbyxor. Man föstår inte riktigt hur man ska rymmas i dem innan, det känns lite som att dra på sig nylonstrumpor… men de sitter som en smäck.
    Kram/Ulrika i Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg