Att drömma sig bort lite.


Klänning, halsband, gud-så-snygg-måste-ha väska, sandaler. Och Blackballoons showroom är öppet 30 mars – 1 april såg jag!

Ni vet att jag gärna fladdrar iväg lite i tanken; gärna framåt – till sånt som kommer sen. Det var likadant förra året, då hade vi vargavinter och jag satt inne och längtade så mycket efter värme att det gjorde fysiskt ont. I år är det inte lika kallt, men längtan finns där. Ändå.

Som efter stråhattar, mönsterna de ger på huden ni vet när man sitter på en solblekt handduk och tittar på hur saltdroppar torkar på benen. Eller efter doften av sololja, den som aldrig riktigt lämnar kläderna och som finns kvar på dina solglasögon när du plockar fram dom över ett halvår efter för den första vårsolen. Och efter det där lilla svidandet på näsryggen (det som bara kommer av salt och klor och sol och som gör ögonbrynen sträva). Det.

Ja, vi är ett längtande folk.
Jag är ett längtande folk.

Det är så det får vara.

20 kommentarer till “Att drömma sig bort lite.

  1. Att längta är mysigt! Jag längtar också efter sommar, sol och ledighet… Förra sommaren (och även hösten och vintern…) ”gick liksom” förbi lite, eftersom vi var fullt upptagna med vårt husbygge 😉 Men nu bor vi där och nu LÄNGTAR jag efter att få iordning lite på jordåkern utanför 😉
    Trevlig helg!
    / Maria

  2. Å jag älskar oxå att längta mig bort, framåt till värme, sommar, saltstänkta klippor och allt det där andra som kommer med sommaren. Underbara grejer du har hittat, skulle lätt kunna tänka mig en av varje att ha i sommar 🙂

    Trevlig Fredag!

  3. Ja, du är precis som jag – en romantiker. Man vill alltid ha det man inte har och älskar att drömma sig bort. Men det är underbart att få göra så ibland, bara man inte glömmer att uppskatta nuet. 🙂

  4. Köpte en nästan exakt likadan klänning från Nordljus på rean. Betalade typ 300 för den, å den ser nästan exakt ut som den på bilden. Har haft den till jeans o mina högt älskade gummistövlar från Ilse Jacobsen nu, men till våren o sommaren? Det är rätt mycket vidd i den och vad har man på fötterna till? Men de där snygga tofflorna blir ju klockrena!!!!

  5. Det är väl så när vi har fyra årstider, att vi längtar så himla mycket!! Tycker ändå om att vi har alla årstider även om vissa är mindre bra! men nu är våren här och då är det bara att passa på!
    Ta vara på dagen!
    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg