Att flirta med femtiotalet.

Som utlovat kommer här lite skakiga bilder på klänningen som fick följa med hem från Folk. Det är en rolig klänning, tycker jag. Har lite humor.

Framförallt gillar jag att den får mig att känna mig som om jag jobbar i en bowlinghall på 1950-talet och heter typ Gerda och har en turkos cykel och en pojkvän med hängslen.
Inte illa.

Och för er som letar efter en foundation som sitter som berg måste jag slå ett slag för den här från Lancome. Jag använder ju nästan uteslutande mineralsmink eftersom jag gillar att inte känna mig så sminkad, men ibland behövs det en bättre bas – som vid fotograferingar eller om man ska ut eller så och den här tycker jag smälter in bra och framförallt sitter den verkligen fast. Stenhårt. Kan-gnugga-fejan-på-mannens-skjorta-hårt. Om ni nu letar efter nåt sånt.

Och nu? Nu ska jag till badhuset.
Whoop whoop.

27 kommentarer till “Att flirta med femtiotalet.

  1. Herregud kvinna 🙂
    Jag blir så glad varje gång jag tittar in hos dig och ditt smittande smajl poppar upp på min skärm!
    Det sprider sig liksom, om du förstår hur jag menar.
    Fast det var inte det jag ville säga…
    Klänningen är jättefin, härligt flickig och så skönt med lite färg efter allt svart och grått efter vintern.
    I´ts a keeper!
    Önskar dig bästa dagen!
    Kramar
    Petra

  2. Jag ser att du har lagt in en länk till höger där man kan göra sin blogg till bok 😀 Misstänker då att du själv gjort det och blir mycket glad 😀 hihi

  3. Snyggo! Du, jag håller på att leta schyssta tillbehör till min Canon EOS 1100 D, visst hade väl du en sån? Jag undrar om du kan tipsa om bra zoomobjektiv, stativ och självutlösare till en sån? Du kanske har skrivit om det tidigare, men jag är bekväm och frågar här istället för att leta 😉 ..

    1. Jag är ju en macronörd så det där med zoomobjektiv är jag inte rätt att fråga 🙂 Stativ har jag ett Kong som jag gillar, fjärrutlösare finns det massor att välja på på nätet beroende på vad du vill ha.

  4. en annan foundation som inte kladdar av sig på mannens skjorta, eller ens egna vita tröja för den delen är mary kay´s. Kanonbra och man känner sig inte sådär flottig som man annars kan göra.

  5. Men vad snygg klänningen var! Kollade förstås direkt in på Folk, men hittade den inte där. Emma, eller Tindy för den delen, hur hittar jag den? Det är en sån där som måste kollas mer på …

    1. De kanske inte har hunnit lägga ut den ännu? Jag norpade den när Tindy stod och packade upp. Ska se om hon kan skaka fram mer info 🙂

      1. Hoo hoo, här är jag nu:) Den är på väg in i shoppen, MEN du kan ringa kundtjänst så kan de skicka den i alla fall..:)
        ~Och Emma…..
        Du klär i ALLT! fi vad sött!!
        puss

    1. Hej tjejen! Grattis till nattlinnet förresten – såg att du vann! 🙂
      Jag har 010 på min, funkar bra nu så länge jag är blek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg