Att vara ute.

Eftersom det typ är världens härligaste vårväder ute tog jag flickorna och Silkesapan och begav mig ut på en promenad.

Silkesapan var storögd och glad och satt länge i vagnen när vi kom tillbaka och tuggade på en uggla och tittade på tjejerna och försökte fånga sina tår. Såna världsliga ting.

Och jag var sjukt nöjd över den ajfån-hållare mannen skaffat åt mig att fästa på vagnen. Mycket hi-tech. Kände mig verkligen 2012 med den fastmonterad.

Och hemma igen fick flickorna lite frispel i trädgården och sprang så mycket att Tant nästan svimmade på gräsmattan tillslut. Hon ligger fortfarande kvar där ute, som en vält korv, och flåsar lyckligt i solen.

Och nu ska jag äta ädelostgratinerad lax och bränna fejjan litegrann.
Ljuvliga vår.

25 kommentarer till “Att vara ute.

  1. Det är nu man håller på och smälter fram ( i alla fall här uppe i Norrland)
    Vårpromenad är höjders nu för tiden. Minus för allt grus då :/ Speciellt om det är lite blött i vägbanan så det skvätter ner både mockastövlar och byxor.
    (det får ju aaaaaaaldrig vara helt perfekt… hm hm)

    🙂 Våren är numer min favoritårstid!

  2. vad underbart det ser ut! ljuva vår! å säger som Camilla, här uppe håller vi snart på att smälta fram, i alla fall har vi bar asfalt på vägen nu, steg ett i rätt rikting:D

    Iphone hållaren ser verkligen hightech ut, jisses endå den liknar domhär enorma platbitarna man hade i bilen på 90 talet åt tegelstenen..

  3. iPhone hållare till vagnen! My god!! Var hittade han den? Måste googla… Termosmugghållare på ena sidan och iPhone hållare på andra – det vore nåt 🙂

  4. Härlig dag!! Har ni bytt till sittvagn nu? Jag börjar fundera på att det närmar sig och ni är ju två veckor före med alla ljud o hålla i fötterna och så.. Hi hi! Ikväll ska jag prova din teriyakilax med nudlar/ salladslök och annat gott till! Kram

    1. Japp nu är det sittvagn 🙂 Det ’är lögn att försöka få honom att göra annat än att sitta för tillfället ha ha. Till och med i bilbarnstolen kämpar han för att sätta sig upp.
      Kram

  5. Kan inte bli annat än avudsjuk på skånevärdet! Här i Umeå är det fortfarande snöhögar och slask/grusigt/lerigt och varje gång man varit ute med hundarna måste man torka och i värsta fall duscha dom. Som tur är försvinner snön fort nu! Ha en fortsatt solig och skön dag!

  6. Åååh, jag gjorde som du! 😀 Jag tog en kasse med kläder (dock egna…) och vandrade ut på morgonkvisten och slet av mig alla paltor. Tanterna som gick förbi kommenterade lite förvånat hur avklädd jag var när jag stod där i morgonrock över en tunn sommarklänning halväggs på med mjukisbyxorna! XD Hahaha, men fy faaaaan vad kul det var! Hade fjärr och kamera på stativ. Dock inga japaner, men dem är nog fridlysta i Kungälvs en onsdagsmorgon…

  7. Neej så fint, jag vill bo i Skåne….Här i Finland finns det ännu snö och det lär ska snöa mer på lördag.. Dina fina bilder ger dock hopp om vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg