Att vara wild ’n crazy.

Ja. Det blev visst lite livat igår.
Jag drack ett glas skumpa, tog ungefär 500 bilder och snattade tydligen ett par byxor.

Inga konstigheter.

Rekommenderade inlägg

28 thoughts on “Att vara wild ’n crazy.

 1. Hahaha. Men Emma då.

  Det finns sääääkert en naturlig förklaring.

  Jag ska på liknande event ikväll. Får nog undvika bubblet.

 2. Haha, tack för ett gott skratt. Blir till att besöka butiken en gång till antar jag. Eller du kanske har en såndär magnetlåsborttagare hemma, barautifallatt?
  Kram

 3. Oh nej, då måste du tillbaka till Le Make…och den affären som är så tråkig:) håller med dig, den är fantastisk, framför allt för alla Tory Burch-grejer som man kan köpa precis allt av, i flera färger. Inte bra…

 4. Tjosan ja! Jag vet precis vad du pratar om, jag är också föräldraledig. Rummet börjar nästan snurra bara man ser ett glas vuxendricka. Min sambo hällde upp en slatt rödtjut till mig för några helger sen och sa: ”Det här räcker för en präktig fylla för dig!”. Och han hade rätt. Hoppas nu ingen kommer på dig med byxorna! 😉

 5. Tur att det inte var tvärt om, en bild och typ 500 glas skumpa, för då hade du nog kommit hem med mer än ett par larmade byxor 😉

  Härligt med en utekväll!

 6. jag har snattat en gång, jag var 18 år, asfull o tog sisådär sju askar läkerol av en smak jag inte gillade, sen hade jag dem hemma på spishyllan för att straffa mig själv, fick ångest bara jag såg dom.

  inte för att ge dig dåligt samvete alltså! men. tog du dem verkligen? HAHA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *