Att se fram emot det bästa.

Och så blev det söndag, och Simrishamn visar upp sig från sin absolut bästa sida; himlen är klarblå och solen framme och fiskmåsarna sitter överallt på taken och tillsammans gör dom den starkaste bilden jag har av svensk sommar.

Men nu; nu ser vi fram emot det bästa.
Hotellfrukost!

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att se fram emot det bästa.

  1. Min hemstad! Bor ni på Kockska? Smart drag att åka denna helg. Nästa blir kaotisk. Det är då vi sura hemvändare gnäller över alla ”nollåttor” som kör som idioter på konstrundan. Hahaa!

  2. Det bästa med hotellfrukost är att den kan ta två timmar. Man bara sitter och sitter och hämtar mer kaffe och rullar ostskivor runt melon och ritar hjärtan i resterna på yoghurttallriken. Och kaffet tar aldrig slut- bara det liksom?!

  3. Hotellfrukosten är det absolut bästa….kan sitta i timmar och bara njuta och proppa mig mer än full. Underbart! Ha en fin dag!
    Kramar

  4. Hej gummelumm 🙂 Så sugen jag blir på att dra iväg mitt nyfunna hjärta på en kärleksweekend i Simrishamn eller annan mysig håla 🙂 Vilket hotell bor ni på om jag får fråga? Ser supermysigt ut! Kram

    1. Vi bodde på Kockska Gården. Ett fint litet hotell, men kanske inget jag skulle rekommendera om ni vill ha en superromantisk helg. Då finns det nog hotell som är mer lull-lulliga. Men Simrishamn är perfekt för löööve-weekend; litet och tyst och mysigt och otroligt vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *