Att ha en härlig långfredag.

På Clarion tar de väl hand om oss som de alltid gör och Helsingborg är lika oemotståndligt som det alltid är. Vi vandrar på regnblöta kullerstensgator och håller varann i handen som tonåringar och pratar om ifall Helsingborg kanske inte vore ett ställe att flytta till, ändå.

Jag har en fablesse för taklampor och fotograferar dom så ofta jag bara kommer åt, och Silkesapan har en fablesse för hotell/vara på äventyr och vevar lyckligt med armar och ben så fort det ges tillfälle – vilket är ganska ofta i en 180säng. Jag är ganska sugen på att veva med armar och ben jag också för imorgon har jag bokat in en efterlängtad ansiktsbehandling på Njuta och bara tanken på den ger mig gåshud.

Och ikväll går vi ut och äter (indiskt såklart, alltid detta indiska) och avslutar med hotell-lakan och medtagna avsnitt Mentalist och fötterna mot varandra under täcket.

24 kommentarer till “Att ha en härlig långfredag.

  1. Åååh vad mysigt! Sitter oduschad och nersnorad med sjuk bäba och väntar på att någon (mannen) ska komma hem och elda…
    Hoppas ni får en fin hotellpåsk!!

  2. Trevlig helg!!

    Var kommer den grön/vit overallen ifrån som din son har på sig?? Superfin, en sån vill jag köpa till min gudson 🙂

    Kram

  3. Jaa det finns så många platser i Sverige som jag kan tänka mig att flytta till, men det bevisar att man tycker att Sverige är så bedårande vackert!!
    Ha det skönt!
    Kram Helena

  4. Åh är du/ni i stan? Jag jobbar nere på Fahlmans Konditori rätt över gatan och har du tid imorgon så kom gärna förbi och fråga efter mig i kassan, hade varit så trevligt att få träffa dig 🙂
    Oavsett ha en forts trevlig Påsk! Kram

  5. Åh vad mysigt! Hoppas ni får det toppen.
    För övrigt minns jag min senaste spontana resa. Eller, det blev aldrig någon för jag hittade ingen buss till Göteborg en fredagkväll kl 23:49 när infallet kom. Men ändå. Spontant kändes det iallafall.
    Och Helsingborg, dit SKA jag flytta. Så fort jag övertygat Jimmy om att det blir bäst så. Kan dröja litegrann det.

  6. Visst är det ett fint hotell 🙂 min underbara arbetsplats. Hoppas att du o familjen har en underbar vistelse hos oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg