Att säga hejdå för den här gången.

Efter ett dygns avkoppling med bad och Elle och ansiktsbehandling och restaurangbesök och Silkesapemys är det nu dags att bege sig tillbaka. Mätta, utvilade och i mitt fall även lite mörbultad (jag gillar mina ansiktsbehandlingar som mina massager – aggressiva, rakt på sak och djupgående. Finns ingen mening att lulla om man kan göra nytta).

Jag längtar ju hem lite också, såklart, sådär som jag alltid gör när jag är borta – även om vi nu varit nånstans som är som hemma för mig ändå. Men vi har en mormor att besöka, två kartonger som vi ropat hem på auktion att hämta ut till Leo innan dom stänger, och där hemma väntar världens sötaste lilla möbel till barnrummet och en väldigt tråkig takterass behöver omvårdnad.

Så hejdå, Helsingborg.
Ses snart igen.

14 kommentarer till “Att säga hejdå för den här gången.

  1. Du är snygg bakifrån också..hmm blev jag lite äcklig där eller? Inte menat så, du fattar va?

  2. Jättefina bilder! Sån tur att helgen blev lyckad trots ändrade planer. Vilka vackra örhängen och fin tunika(?) vet att jag har sett sådana någonstans men var? Ha en fortsatt bra helg:)

  3. Glad Påsk, Emma! En likadan lampa som i ditt inlägg hänger i mitt vardagsrum. Jag tycker den har ett så vackert hålmönster i metallen, och så älskar jag kombinationen av det klassiska med det moderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg