Att ha påskmiddag.

Det blir inte lamm och ägg och vad man nu brukar äta här hemma, utan tortellini med olivolja, vitlök, chili, räkor och mängder av parmesan. Tokgott, sådär så det kittlar i gommen. Och så ser jag Revenge med ett öga – första avsnittet jag nånsin tittat på så jag förstår absolut ingenting mer än att det förmodligen är en serie jag borde gilla.

Möblerna står på tork och även om jag fick ändra planen lite sådär mitt i alltihop så verkar det bli riktigt bra tillslut, och nu väntar glass och en film och allmänt soffhäng.

Fin söndag till er, allihop. Ät nåt gott.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha påskmiddag.

 1. Mm, ser riktigt gott ut (utan parmesanen dock, hua)

  Spännande med takterassen! Första tanken jag fick var frostat eller klart glas, alrig funderat på att montera det på räcket? Då slipper du spika fast tyget;o)

  Glas kan man montera på befintligt räcke med klämfästen
  http://www.vetro.se/index.php?option=com_content&view=article&id=1030&Itemid=1000023

  Och sen en sjuhelsikes massa blommor och en pina colada så är du home safe:-)

  Kram!

 2. Allra finaste Emma, det är sâ det skall vara. Man skall äta nâgot gott till Pâsk och ha det skönt. Om du visste hur din blogg livar upp livet för mig med idéer, vackra saker och Leo Beckham….hoppas jag fâr leva sâ lânge, jag ser vad det blir av honom. Han utstrâlar en sâdan styrka att han mâste bli nâgot ovanligt fint för sina föräldrar och allmännheten..
  Önskar dig allt gott !

 3. Har just kommit hem från mamsen där vi ätit en brakmiddag så magen står i fyra hörn. Er pasta lät oxå väldigt god. Gärna recept på den…

  Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.