Att ha skrattat ihjäl sig.

Sådärja. Då har man gjort en Volvo-film tillsammans med Svåra Lena. Herregud vad jag har skrattat. Totalt improviserad och ogenomtänkt var den, men vi har haft fantastiskt roligt. Och grannfamiljen? Oja. De har stått som klistrade i köksfönstret.


Nu ska det klippas och redigeras och sådär så ni kommer inte få se den på studs, det kommer ju ta ett tag. Men Goran hoppades på att ha en trailer redo kanske redan ikväll och det vore ju fantastiskt. Ännu mer fantastiskt är att jag nu idag har kört en automatare för första gången sen 1999. Det gick… eh… ja. Ni får se sen.

(Tänk att ni snart ska få se mig i rörligt format! Det är lite pirrigt).

Men jag och Svåra Lena har iallafall fått tillfälle att bära hatt idag, och det är inte illa. Det gör man ju ganska sällan i vanliga fall. Jag ser ut som om jag är nån form av eskort som ska ut och jaga fasaner men det gör inget. Det bjuder jag på för Lars.

Nu ska vi äta lunch och tina upp oss lite, för att tramsa runt på gårdsplanen i bara klänning i den här kylan gör ett och annat med kroppstemperaturen.
Men igen; oj vad roligt jag har haft. Oj.

24 kommentarer till “Att ha skrattat ihjäl sig.

  1. Skulle vilja höra grannarnas snackisar och jämföra med det som skrivs på bloggen – tänk vilka fantastiska historier som kan skapas utifrån lättklätt rännande i tvättstugan till skapande av volvofilm och annat spännande vi får läsa om. Dikten kan vida överträffa verkligheten om du har rätt sorts grannar 🙂

  2. Skulle vara kul om bloggen Att vara Emmas granne kom till där bakom gardinerna 🙂

    Längtar efter att få se filmen! Spännande!

  3. Jag vet, vi skickar anonymt brev till grannen och uppger bloggadressen!!!!!!

    Åh, vad fin Lena är med det svarta! Och så turkosa naglar och allt! En riktig pärla!
    Jag ser fram emot filmen! Goran ser också fantastiskt ut! Är han så rynkfri???haha
    Förresten Emma, hur går det med välgörenhetsprojektet?

    1. Ha ha ja han är mycket välbehållen 😉 Ha ha ha!
      Kokboken går framåt! Det tar tiiiiid, bara all fotografering, tillagning, layout och så vidare och så vidare. Men som sagt; framåt!

  4. som någon längre upp sagt…grannarna kanske läser din blogg….men tänk om dom inte gör det….bäst du talar om det för dom i ett inlindat tillfälle i så fall eller inte för tänk om de läser de du skrivit om dom…..?! vi låter det vara där tycker jag…men det skulle utan trvekan vara roligt att sitta i deras kök och kyssna på vad de säger om deras galna grannar som gör så många osammanhängande saker…….bra måndag tycker jag nog att du verkar haft..ja oxå..rensar i mitt pysselrum på saker som jag inte kommer att behöva…tror ja…men två stora säckar till återvinningen väntar i hallen…ha de o kram

    1. Ha ha de får gärna läsa vad jag skriver 😀 Klart de står klistrade i köksfönstret när grannen går med en Svår Lena framför kameran iförd miniklänning.

      Kram

  5. Nu får du mer än gärna utveckla svårighetskonceptet med ”automatare” … det är väl ändå bara att gasa och bromsa? att gå från automat till att köra manuell växellåda förstår jag, då måste man ju växla, greja dragläge, osv… men varti ligger det krångliga med att köra en automatare??

    1. Hemskt ju! Man har ju ingen kontroll! Och pedalerna sitter i fel ordning och man ska använda andra fötter. Nä h ah aha jag är inte så slipad att jag tycker det är piece of cake.

  6. ”Att vara Emmas granne” – jag hoppas innerligt att denna blogg dyker upp inom kort, haha! Och vad fin hon är, svåra Lena. Kör hon LCHF eller hur har hon tappat så mycket vikt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg