Att bjuda på en hiskelig mängd bilder.

Okej, jag hoppas att ni håller i er nu – för nu kommer det en gigantisk bildkavalkad från gårdagen.

Till att börja med måste jag ju visa att jag sportade ett par klackar igår! Minsann! Jag tänkte att jag provar det där med kilklack till att börja med, och dessa kunde jag till och med gå i. Tror jag. Folk som såg mig kanske tyckte annorlunda.

Vi träffades på Espresso House vid stationen Nelly och jag. Har ni sett hur jäkla snyggt dom gjort det?! Gud. Som att sitta i ett fancy vardagsrum.

Sen gick vi till Glasklart där balunsen skulle hållas. Det var Triangeln som bjudit in för att peppa folk inför deras ”relaunch” 2013. (För er som inte vet vad Triangeln är – det är en galleria/ett köpcenter i Malmö som nu alltså håller på att byggas om). Nelly var skitsnygg som alltid. Och glad.

Jag var också glad. Jag fick nämligen inte bara mat utan även en ”presslapp” när vi gick in! Press, liksom. Värsta Wallraffaren. Jag blev alldeles rusig av makten den gav mig och var mycket noga med att inte håret skulle hänga över och dölja att jag var där i tjänsten. Samtidigt ville jag se mutbar ut, såklart, och gjorde mitt bästa för att verka både stenhård och påverkbar.

Där fanns en himla massa våghåriga män, tjusiga kvinnor och bröllopsdekorationer. Och så en trollkarl! Dagens andra. Inte illa att ha fått ta del av två magi-shower på en dag. Och så hade dom en väldigt energisk konferencier i grå kostym som la häpnadsväckande lång tid på att få alla att klappa rätt.

Jag blev uppdragen på scenen såklart och fick hålla en skylt. Det är jag som är N. Och ser ni kvinnan bredvid mig, med utropstecknet? Inte klokt vad snygg hon var.

Sen träffade vi en massa härliga människor som Nelly charmade brallorna av (ja, inte bokstavligt talat då) och vi gjorde upp pensionsplaner för en hel hög med kostymklädda herrar, och så skrämde vi bort ett annat bord med kostymklädda herrar. Så kan det gå.

Jag spenderade däremot mest tiden med att tala om för alla andra hur de borde sköta sina företag. Det tyckte jag var en bra idé. ”Jag har en plan!” skrek jag i örat på dom och grabbade tag i deras överarm med örnfingrar. Sen var de tvungna att stå kvar och lyssna på mina briljanta affärsidéer samt min fulla övertygelse om hur det dom hade tänkt göra inte alls var lika bra som det jag tyckte att dom skulle göra istället. På den här bilden ser det till och med ut som om jag sysselsatte mig med två vinglas i stöten. Så illa var det inte.

Och så var där nån form av mediateam som gick runt och intervjuade folk. Jag och Nelly tänkte kuppa och ta över både kamera och mick, men det var dom inte alls pepp på. Tjejen höll krampaktigt i micken och sneglade misstänksamt på oss hela kvällen. Man visste ju aldrig.

Och sen åkte vi hem, genomskrattade och glada.

Så!

Nu har ni också varit där. Nästan, iallafall.

21 kommentarer till “Att bjuda på en hiskelig mängd bilder.

  1. Visst vet man var Triangeln ligger och att den samma genomgår en förvandling.
    Vår lägenhet i stan ligger 10 meter ifrån tvärs över gatan.
    Jag t om ser rakt in till han förmannen som håller i renoveringens kontor som han har
    i själva Triangeln, mycket roligt tycker jag 🙂
    Eftersom jag själv arbetat på ett byggföretag i många år så vet jag exakt vad som försigår där, vad de pratar om på byggmötena osv 🙂

    Kom det upp en man iförd hjälm, tar av sig den och börjar klia sig i håret så
    innebär det att de har problem på bygget 🙂

    Festen verkade kul, Espresso House ser ut som ”vardagsrummet” var som helst i Åre tycker jag 🙂

    Kram Mrs G

  2. Å jag ser att du satsade på flygvärdinne-looken. Skitsnyggt! Fast jag tyckte den svarta från början, men nej, det där var mer du!

  3. Vilken härlig miljö på EH. Älskar sånt! Ser ut som Skilodge’n i Lindvallen, Sälen. Ett av våra favvo-hak.

    Ja, det verkar ju ha varit en trevlig och rolig tillställning vi var på tillsammans igår kväll 🙂

    Kram Lena – gott för själen

  4. Snygga skor!!
    Ja du gör så mycket kul hela tiden, så det är så roligt att vi alltid får vara med!!

    Vad blir det idag då?
    Jag ska ut med tjejerna ikväll, så nu börjar snart mina klädproblem!
    Du har ju börjat med skor. Det var en av mina problem stövlar eller skor?
    Svarta strumpbyxor eller bruna, eller rent av byxor!
    Svåra val!!
    Kram Helena

  5. Älskar Nellys kläder!! (du var också fin förstås, snyggare än utropstecknet tycker jag!)

    Härliga bilder, visst är det nice att få ”pingla” till sig ibland även om silkesapor är fantastiska på alla sätt och vis (men kanske inte alltid i kombination med snyggstassen, i alla fall inte när de gillar att äta köttfärssås på burk med händerna)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg