Att börja om på ny vecka igen.


Jag kan inte hjälpa det. Jag gillar måndagar nu för tiden. De är liksom en slags föraning om att en ny vecka kommer och därigenom också nya saker som händer. Jag älskar det där – att ha något att se fram emot nästan varje vecka, om än så små saker.

Den här veckan kommer mest bestå av sexmånaderskontroll för Silkesapan, terrasspill, planering och en baluns på torsdag nästa torsdag onsdag (kalender var det, ja). Eller baluns och baluns, det är Kiviks Musteri som bjuder in till föredrag och tapas och ciderprovning. Jag tar med mig Nelly (såklart, hon behöver rastas lite) och sen vet jag att även Emma kommer dit (mitt ovärderliga skatteverket-geni) och jag hoppas på att få se fler som det var alldeles för längesen jag kramade om. (Och så tror jag att jag har nån näringslivsgrej bokad också. Nåt möte? Måste skaffa kalender).

Men här börjar vi med frukost och ett sista lager färg på den vansinnigt snygga bänken Byggare Bob snickrade ihop här hemma igår. Och sol! Vi har sol idag.

12 kommentarer till “Att börja om på ny vecka igen.

  1. Att älska måndagar låter som ett bra tecken på att man är nöjd med sitt liv =). Hoppas du får en härlig dag! Kram

  2. Efter en all påskledighet är det välkommet med vardag! Tänker också som du ny vecka, nya möjligheter och upptåg! 😉

    PS:så det är där solen är?! Här i Sthlm´s skärgård lyser den med sin frånvaro…
    Hoppas du får en kanon måndag!
    Tess

  3. Nja alltså detta Skatteverks-geniet är inte inbjuden förrän till den 25 april dvs nästa vecka.

    Måndagarna var den bästa dagen på veckan när jag var föräldraledig för det var vår mysdag och det kändes lyxigt att få stanna hemma när ”alla” andra gick till jobb.

    Ha en fin dag!
    Kram

  4. Alldeles underbart med en ny solig måndag! Känns faktiskt lite som om mirakel kunde uträttas idag! Ha en fin start på veckan! Kram

  5. Emma! Om du behöver ny kalender kan jag varmt rekommendera tryckdig.se. Jag har tryckt upp därifrån i två omgångar nu och är supernöjd!
    Man väljer själv precis hur det skall se ut, vad man ska ha för framsida osv. Hur bra!? Spana in säger jag bara! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg