28 kommentarer till “Att visa lite mer Tjärö.

  1. Jag stendog….återupplivades…o dog igen när jag såg det ooooootroligt vackra fotot med spegelblankt hav o båthus!!

  2. Har faktiskt varit på denna fina lilla Ö. Vi hade fortbildning med jobbet där.
    Solen lyste och värmde när vi var där också. En underbar oas. 🙂

    Kram Kristina

  3. Ja det ser man ju att du inte sitter i sjön precis 😉
    ….eller det kanske är det du gör?

    Jag vill ocksâ ha en karl som âker pâ konferens till detta ställe ocksâ.

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Säger som Yohanna, kan man be sin karl att åka dit på konferens så man kan följa med och lyxhustrua lite!! Tack!!??

  5. ja vad har vi sagt…håll fast i denna man …*skrattar..åker t o m på konferans på rätt ställe ….och det är precis som du skriver …så vackert så man dör lite …

    Kram Pernilla på Piazzan

  6. hej vilka fantastiska bilder! Ingen dålig marknadsföring av Tjärö:)) Själv bor jag 7 km från ön & har vår båt i Järnavikshamn så vi är ofta på ön, otaliga gånger suttit på en klippa å ätit kvällsmat efter jobbet mm. Rekomenderar en tur dit. Tjärö finns även på FB:)

    1. Men guuud vilken lyx! Tänk att kunna sitta här och äta kvällsmat när man känner för det <3

    2. Precis vad jag tänkte; angående marknadsföring alltså 😉 Du Emma borde sälja lite bilder som de kan lägga upp på sin hemsida eller använda i tryckt material. Verkligen vackra bilder och man blir sugen på att åka dit! Kram

  7. Jag tror att jag kan förtränga ormen som låg framför mina fötter. Jag tror jag måste till Tjärö nu. Eller snart iallafall! Har glömt att det var så vackert.

  8. Måste säga Emma att du verkligen har utvecklats som fotograf.(började läsa din blogg lite innan Leo kom ut i världen) Du tar jättehärliga bilder. 🙂 Är bra sugen på att ta mig en tur söderöver 😉

  9. Sverige är underbart ! Älskar alla röda torpstugor med utedass utan värmeelement, men med kakelugnar och vattenpump frân regnvattencisterner i källaren utan avlopp och el. Kan man inte skapa sin egen el ? Sen är allt OK, man är självförsörjande och klarar sig själv.. I värsta fall. Väntar otâligt pâ sommaren, till sommaren. Mâste hem.

  10. Alla dessa vackra bilder väcker underbara minnen av sommaren då jag och min man alldeles nyförälskade besökte ön. Sitter med ett litet lyckorus vid frukosten… Tack Emma för det!

  11. Ååå. Här var jag varje sommar när jag var liten. Hoppade från hoppklippan och gick labyrinten, fast den ganska inte finns kvar?
    Kram!
    /Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg