Att äntligen vara klar.

Sådärja! Då är det äntligen uppe! Det ska ju naturligtvis inte vara obehandlat så som det ser ut nu, och själv räcket ska jag måla i samma grått som vi har runt fönsterna idag, men nu sitter det iallafall där och skyddar mot både insyn och vind och det är fantastiskt skönt.

Själva terrassen är nu belamrad med plankbitar och redskap så det var svårt att visa hur det ser ut ”från insidan” men jag lyckades hitta en hörna som var fri och där ni kanske kan se hur även utsidan kommer bli sen. Plankorna betsade jag med vad jag hade hemma vilket råkade vara mörk ek – och det funkar riktigt bra med alla olivernas grönmatta blad.

Så ja; äntligen är vi färdiga! Nu kan det roliga pillandet börja igen.

19 kommentarer till “Att äntligen vara klar.

  1. Åh det ser ljuvligt ut! Ser fram emot efter-bilderna 🙂 Själv är jag på bloggforum i Gbg (tjuvstartade lite idag) och blev aningens besviken när jag hörde att du inte kommer… Är the frugan bee too busy?

    1. Jag tror inte ens jag vet vilket forum det är? :/ Men om det är nu i helgen tror jag inte att jag hade kunnat i vilket fall – vi var ju precis borta tre dagar, skönt för bebisen att vara hemma lite också.

  2. Ska bli superkul att se bilder sen, men det har ju börjat väldigt bra det vi hittills har fått sett! Var får du all energi ifrån människa??;) Kan du posta lite till Sthlm hehe?

  3. Ser skiiitfiiiint ut…;))))) Ska bli spännande att se resten…

    Alltså jag älskar att läsa din blogg,du skriver så himla inspirerande,roligt och härligt…Du bara skriver rakt av precis hur det är…;)))) Älskar’t som du brukar säga…haha..

    KRAAAAM på re och ha en ljuvlig kväll!!!

  4. Hejhej!
    En undran, har du gjort dina solsängar klara? blev du nöjd med turkosa botten och svart över? Står inför ett projekt här.. Ditt planteringsbord är det bara svart?

    När du speeeedar upp med mssa idéer sådär, kan du begränsa det till att det handlar om från din egen synvinkel liksom eller. Eller bara kokar det allmänt hur du vill utveckla alllas verksamheter hejvilt. Känner igen mej lite i det. Men står nu inför en helt ny situation, blir arbetslös efter 20!! år på samma jobb. Och nu börja alla tankar snurra vad jag ska hålla på med, och så ska det väl göra ett tag tills jag landar i något.

    Ha det så fint!
    Malin

    1. Jag skrapade aldrig fram det turkosa – det blev för mycket miami vice med det svarta. Hade jag målat vitt över eller grått så hade det nog blivit svinfint, men nu behöll jag stolarna mattsvarta istället – ska visa snart!
      Planteringsbordet är bara svart av samma anledning.

      Och jag vill utveckla ALLAS verksamheter, ha ha. Jag tycker liksom att jag har så förbaskat bra idéer och tycker att alla andra borde tycka det också 🙂

      Låt tankarna snurra. Fast de snurrar ju oftast bäst när man har en trygg botten, iallafall för mig. Så hitta nåt, vadsomhelst, att göra under tiden du kommer på vad du EGENTLIGEN borde syssla med <3

      1. Tack snälla du!

        Haha, har nu pendlat mellan 16 veckors utbildning till skogsmaskinsförare (näääääää) till starta egen catering, det blir nog nåt bra till slut =)

        Målar nog bara svart tror jag då. Har en liten pinnsoffa som ska in i hallen som går i ljusgrått, blått och lite svart. Och kanske det skulle vara fint med flera nyanser med blå/turkos men vill inte ha det rörigt heller…mjae, det blir nog svart med blå och turkosa kuddar!

        Nu ska jag ta in blöta hästar och natta fina killar! Tjing!

  5. Emma, du har så fantastiskt fina foton på din blogg! Tror du att du skulle kunna dela med dig av lite bildredigeringstips? Jag har bara nyligen laddat ner Gimp (och hittills bara känt att det verkar krångligt att använda) och skulle verkligen uppskatta lite goda råd om det programmet! Det skulle också vara kul att se ett foto före och efter redigering, som exempel.

    Tack och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg