Att ha vindskyddsbyggar-lördag.

Idag ska timmarna mest gå åt en enda sak: vindskyddsbyggande! Vi hann med nästan hela terrassen innan vi åkte, det är bara ungefär sju brädor kvar på långsidan och dessa ska upp idag och sen – sen är det äntligen färdigt. Och de blåvita fanskapen är borta och vinden är stoppad och alla är nöjda och glada.

Själv är jag fortfarande uppe i högvarv och behöver nog en dos gammalt hederligt kroppsarbete för att coola ner mig lite – jag satt igår kväll och skickade långa mail till Niklas på Smelink (och han svarade! en fredagskväll! de är fasiken otroliga) och skrev spretiga anteckningar på ett kollegieblock och skissade strukturer i Gimp. Så i veckan ska jag påbörja något jag tror kan bli en jäkla resa.

Men nu behöver jag ett vindskydd klart och en stund i min terrass-oas och Leonard Cohen på hög volym.

10 kommentarer till “Att ha vindskyddsbyggar-lördag.

  1. Härligt, det blir nog superfint, ser fram emot bilder. Fantastiskt fin bild på den lille sonen också:) Ha en härlig lördag! kram

  2. Så fin han är lille silkesapan!!!!!!!
    Vad blir nästa projekt när vindskyddet är klart, för det kommer väl nya sprudlande idee´r från en viss idespruta!!!
    Ha en superlördag!
    Kram Helena

  3. Jätteintressant terrass ! Jag hâller pâ med min balkong men undrar hur mânga kilon/m2, den tâl…. Det finns ju generella normer, tror jag, men gâller de även pâ äldre hus i Sverige ? Har du eventuellt kollat ? Silkesapan är âter i fin form ser jag, med ännu en erfarenhet bakom sig. Tror det är bra att ta med barnen överallt om föräldrarna är med och tryggar.
    Trevlig w-e !

  4. Blir spännande att se resultatet sen.
    Vad jag gillar locken som lillkillen har i luggen. Så fin!

    Ha en härlig helg!
    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg