Att ha spenderat dagen i stan.

stråhatt och shorts/H&M, solglasögon/Lindex

Och så var vi hemma igen, efter att ha spenderat nästan hela dagen i stan. Vi har varit hos Böddi och gjort mannen tjusig, druckit chai och ätit frukost på Espresso House, ätit pastalunch vid gågatan samt sett till att ekipera Silkesapan inför den stundande Turkiet-resan med både uv-dräkt, stråhatt, solglasögon, badbyxor och shorts. Han kommer att se ut som en riktig rivieraraggare, den saken är klar. Naturligtvis glömde jag kameran hemma så några flådiga bilder på dagen får ni tyvärr vara utan.

Men! Jag bara måste tipsa om de här chinosarna jag hittade i förra veckan. Herregud så sköna de är! 299 199 kr på Gina Tricot. I shit you not. Fanns i lite olika färger, men de här ljusblåa känns härligt somriga och lite skrevfladdriga tycker jag nog att dom är. Så shoppi shoppi på dom.

Men nu ska jag slänga mig i ett bad och kladda in fejan med ansiktsmask och marinera mig i badsalt i tjugo minuter och njuta av att det är helg. Oh yes.

19 kommentarer till “Att ha spenderat dagen i stan.

  1. Jösses. Jag svimmar. Silkesapan i stråhatt. Måste ju fångas på bild.
    Chinosarna ser toppen ut. Skall definitivt kollas upp.
    Kram Ulrica

  2. Kan tro att han blir söt som rivieraraggare!;) Dina brallor var supersnygga med, de måste kollas in på Gina;)
    Ha en finfin kväll nu sötEmma!

    Kram
    Adela

  3. Oh, så fin Leo kommer att bli, en riktig strandraggare 🙂
    Hur blev mannens frisyr? Har han färgat det hallonblont? Lite nyfken bara 🙂
    Kram
    Elisabeth

  4. Megasöt kommer pågen att li. Byxorna är riktigt snygga, men jag är nästan säker på (kanske inte är samma men ser ut precis som dom jag har) att dem bara kostade 199 kr

  5. Det låter som en fantastiskt fin lördagförmiddag.
    Själv har jag fastnat i uppsatsskrivarträsket och har svårt att ta mig därifrån… Eller rättare sagt… JAG VILL INTE SKRIVA MER… jag vill ut i världen utanför arbetsrummet och skita i fenomenologiska tanker och kvalitativa intervjuer.

    Må gott

  6. Allt klär en skönhet 😉
    Är byxorna normala i storleken? Ha en skön fortsättning på helgen!

    1. Ja det tycker jag 🙂 Jag gillar mina hängiga så jag gick upp en storlek för att kunna bära dom lågt på höften.

  7. Hej!
    Får jag fråga vad du har för storlek i den fina spirablusen? Jag tror att vi är typ sammalika i storlek… =) Är den mycket genomskinlig?
    Tack o kram!

    1. Jag har en medium i den och tycker inte att den är särskilt genomskinlig – iallafall inte under bysten där den sitter löst 🙂
      Kram

  8. Åh så fint! Vart har du hittat stråhatten? Min lille sötnos skulle nog behöva en sån också 🙂

  9. Såå fin han kommer bli och så snygga byxor! Jag köpte väldigt liknande på mq( ljuuust rosa) igår för samma pengar och de har 20% rabatt på alla byxor. Det känns som det blir chinosens vår det här! Eller har jag inte förstått grejen innan bara? Har du något bra tips på uv dräkt, vi ska snart till portugal så lilla Nils måste också ha.. Skön sönd! Kram!

    1. Vi hittade en på Lindex som var supersöt! Tyvärr är alla kortärmade och har korta ben, jag skulle helst ha en ”overall” ha ha.
      Kram

      1. Samma här, jag kommer nog köpa en som är på tok för stor..kanske 86/92 så den nästan täcker hela armarna och benen (och passar hela sommaren snål som man är.. ) Ska kika på lindex då 🙂

  10. Jag tror jag dog och hamnade i byxhimlen. Urläcker färg, som gjord för brunbrända fötter.

    Mot Ginatricot!!!!!

  11. Jag gillar också häng på brallorna, frågan är bara hur det ser ut bakifrån? Jag har ingen rumpa att hänga mina på liksom! Hur blir det för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg