Att vänta besök.


kjol/Ewa i Walla

Ja, det vankas ju hemma hos-besök idag och jag är färdig med pyntandet och sitter nu utslagen i en fåtölj och dricker té och bläddrar i tidningar. De kommer runt tio och jag kommer vara flaxnervös och prata för högt och fösa runt dom i huset som en skock får och sen ska jag iväg på en ögonfransförlängning jag spontanköpte på Groupon för några veckor sen och nu inte minns vilken tid det var (ögonfransförlängning liksom, kan bli spännande – bara jag inte ser ut som en dragshowartist när de är klara) och sen ska vi ta helg. På riktigt.

Så idag kanske jag inte hinner titta in förrän ikväll igen. Men nu vet ni iallafall vad jag har för mig här hemma.

20 kommentarer till “Att vänta besök.

  1. Jag är helt övertygad om att Du kommer charma häcken av dem, för kan man göra det i en blogg, hur blir det inte då i verkligheten???

    Å passa Dig med att fixa föööööööör långa ögonfransar. Det kan bli så att Du inte kan kan solglasögon på Dig, då ögonfransarna ”skrapar” mot glasögonen när Du blinkar. Inte för att jag har jättelånga ögonfransar *blinkar för fullt och visar* men det är på gränsen för att ”skrapa” i glasögongen, vilket gör att jag får skjuta ner bågarna lite på näsan… och det medför att jag ser mer förvirrad ut än jag normalt är.

    Må fantastiskt och ha en underbar dag.

    //Britt

  2. Det går säkert hur bra som helst.
    Jag skrev nyss ett inlägg på inrådan från en tjej som troget läser min blogg, men som inte har något eget forum att uttrycka sig i.
    Hennes hund blev igår attackerad av en lös kamphund och svävar just nu mellan liv och död.
    Jag vet själv hur dåligt jag skulle må om det var jag som drabbats av något liknande, så ni som har tid får gärna skriva dela med er vad ni anser om kamphundars vara eller icke vara.
    Inte minst som stöd åt den drabbade tjejen och hennes hund.

    Ha en fin dag!

    Mrs G

    1. Kanske ”kamphundskörkört” som tvång för ägarna till vissa raser?! Kan det va nått?

  3. Åh lycka till, det kommer såklart gå finfint! Ska bli så spännande att se resultatet sen. Groupon är kanoners, jag har köpt mig en massage o ansiktsbehandling i limhamn som jag tyckte jag förtjänade 🙂 Kram!!

  4. Hihi!!! Du är för roligt! Lycka till med dina gäster!
    Jag har köpt lösfransar som ligger i en låda och väntar på att få användas. Men när liksom ska man slå till??? Det är nog bättre att göra som du och slå till på riktigt! Kommer bli ursnyggt! 🙂
    Kram Malin

  5. Det kommer att bli hur bra som helst! Både besöket och fransarna! Ska bli kul att se reportaget sen! Ja, och fransarna då 🙂
    Kram!

  6. Var försiktig med fransarna. Det finns latex i limmet (även det för sensitive eyes) som dom sätts fast med…. Ja jag visste då inte om att jag var latexallergiker. Blev inte alls som jag tänkt mej./K

  7. Ögonfransförlängning is da shit! Jag är beroende och knarkar fransar var 3e vecka.
    Lycka till på din show-off!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg