Att ha någon som hjälper till.

Det absolut bästa Silkesapan vet just nu är att omorganisera DVD-samlingen. Där kan han stå, på knä, hur läge som helst och riva ner och stoppa tillbaka. Vi har väl inte riktigt samma uppfattning om vart saker och ting borde stå, men strunt i det. Om han är lycklig är jag lycklig.

Och nu? Nu åker jag snart och fotograferar.

14 kommentarer till “Att ha någon som hjälper till.

  1. Men det är ju helt ok om han sätter upp dem igen! Vår dotter rev ut alla böcker ur bokhyllorna och lät dem sedan ligga i en hög på golvet, själv satt hon och tittade på dem med ett nöjt flin (och ibland ser det fortfarande ut så på hennes rum, typ rivit ut hela garderoben och på en ettårings vis vägrat lägga in grejerna igen). Förr slutade det alltid med att jag fick sätta in dem igen, kläderna nuförtiden kan hon dock glömma – rummet får se ut som kriget … jag stänger dörren 🙂

    Ha en fin helg och lycka till med fotograferingen!
    Kram Suz

  2. Du är ju så jäkla snygg i håret, så nu undrar jag om Böddi pratar svenska eller iaf om man kan prata svenska med honom 🙂 hur skall man annars kunna förklara hur man vill ha det när man knappt själv vet!

    1. Ha ha Böddi pratar hjälplig svenska men bra engelska 🙂 Man gör sig helt klart förstådd. Och resten av salongen är svensk och funkar bra som tolkar när det kniper.

  3. Hahaha, det är så roligt att våra barn är jämngamla (alltså inte ALLA mina förstås, men ett av dem iaf) för man känner igen typ alla faser som apan med virvel går igenom. Fast eftersom vi gömt våra dvd:er i en byrå så går Ines loss på storebrors pokemonkort istället. Kan säga att de inte heller är helt överens om hur man sorterar. Tyvärr.

  4. Vilka söta små tår. Klart han vill sortera om lite. Hoppas att ni har Pippi-filmerna för snart är det dags.

  5. Waooo, tänk att han redan kan sitta upp och omorganisera era DVD. Sâ ovanligt duktigt ! Han leker med tanken att om man kan ställa saker upp, sâ borde även han kunna ställa sig upp. Vilken liten underbar filur ni har ! UpUpUP…Det blir ju Euphoria med Loreen 🙂 Kul !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg