Att ha haft besök.

Igår kom Svåra Lena förbi och hade pusskalas med både flickorna och Silkesapan – framförallt Tooka såg sin chans att kunna ro hem en stunds ohämmad uppmärksamhet och kastade sig över Svåra Lena som en man i öknen skulle gjort över ett glas vatten. Och så satt vi i någon timme och pratade om livet nu mot livet förr, män med marsvin och den stundande sommarfesten på jobbet, och om huruvida man kan köra Segway i 15 cm kilklack eller inte. Efter en stunds kontemplerade kom vi dock fram till att det nog var bäst att låta bli. Särskilt sen Svåra Lena fick åka ambulans sist hon sportade skor i liknande höjd och hade den dåliga smaken att rasa ner för en trappa på Malmös kanske risigaste uteställe.

Så idag är jag Svåra Lena-tankad, utvilad och pepp för måndag!
Älskar känslan av en ny vecka.

10 kommentarer till “Att ha haft besök.

  1. Idag är jag inte alls peppad på ny vecka. Har ingen energi att göra sånt som måste göras. Tar nog med mig lite rättsfall och kryper ner i ett bad. Tråkig läsning blir nog lättare i ett bad. 🙂
    Ha en härlig orörd måndag
    Kram

  2. Jag klickade på översättningslänken och jädrar vad det var roligt att läsa ditt inlägg på engelska:
    ”Yesterday Severe Lena past and had puss party with both girls and Silk Monkey”

    Silk Monkey liksom….

  3. Vår granne här i Båstad kör sin Segway här på gatorna i varierande tillstånd skulle man kunna säga 🙂 Undrar vad reglerna säger om det? Vilket slags fordon är det egentligen :)?

    Hoppas du får en fin dag!

    Kram Mrs G (BloggOmbudsmannen)

  4. Underbara bilder på Svåra Lena och flckorna och apan. ”Svåra Lena-tankad” – vilket underbart uttryck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg