Att ha full rulle.

Det är ful rulle på dagarna här hemma nu – jag har fått en son som begåvats med sin mammas rastlöshet och framåtiver så det är rallykrypande och klättrande och kasande och rullande. Det nyaste är att stå upp (med varierande resultat) och han kryper till vad som helst som kan tänkas fungera som en hävstång och sen drar han sig upp på skakiga ben, säger ett triumferande hä! och vajar som en flaggstång.

Idag ska busen följa med sin pappa på friluftsdag/bring kid to work-day en liten stund, så då ska jag passa på att sitta i solen och fila på föredraget jag ska hålla imorgon och dricka isté med mangosmak och drömma om tropiska stränder och pilla mig själv i naveln.

Ja. Det känns som en bra start, så.

18 kommentarer till “Att ha full rulle.

  1. Yeeees, tropiska stränder raring! (och jag dog nästan av ditt senaste sms, ”I got the picture”liksom:)

    Nu – Göranpreparering

    Kraam

  2. Precis så gör min pojke med, farligaste hittills är att häva sig mot spisen vars undre ugnslucka öppnar sig. Behöver skaffa ett kuddhav i alla rum känns det som 🙂

  3. Oj nu ser man ju hur stor han har blivit!! Stora killen!
    Tropiska stränder kan man banne mig aldrig få för mycket av.
    Tycker själv att det var alldeles för länge sedan sist just nu 🙂

    Kram Mrs G (Morgongåvan)

  4. My goood han är så söt så jag smäller av, ni är så lika! bortsett från hårfärgen kanske 🙂 Kram o ha en fin dag snyggo!

  5. Nej, men….han vill verkligen up up up ? Sâ duktigt av honom och dessutom är han begâvad med en framât iver som jag avundas honom. Puss och kram !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg