Att snart vara där.

Tänk.

Bara tre dagar kvar, sen är det semester. Tillsammans-semester i fem veckor då vi kan fylla dagarna med allt och ingenting; som små turer ner till stranden när man vaknar till värme, luncher i gräset, utflykter till små kullerstensstäder och såklart några efterlängtade dagar på Västkusten bland klippor och skaldjur och solnedgångar. Jag längtar så jag blir nipprig. Fem veckor tillsammans över en sommar är det lyxigaste jag kan föreställa mig.

Men än så läge är det tisdag och det har blivit höst igen och jag sitter på golvet med busen och tittar på Nyhetsmorgon medan han prövar stabiliteten på varenda möbel i rummet, och köket doftar chai och flickorna suckar i soffan och tre dagar

det är bara tre dagar kvar.

20 kommentarer till “Att snart vara där.

  1. Den där längtan…. men visst är det en liten härlig känsla, att längta så efter något så underbart som semester ihop. All förväntning man har..pirret i magen.

    3 dagar går snabbt så njut lite av längtan.

    Kraam på dig!!

    //Emma

  2. Åh, vad härligt! Tre dagar går så fort! Och vad underbart med 5 veckor!!!
    Jag håller med 110kvadrat, njut lite av längtan också!
    Ha en underbar dag!
    Kram Jenny

  3. Vi har 1½ vecka kvar sen är det semester! Jag har två veckors semester följt av en veckas arbete och sen tre veckors semester till. Gud som jag längtar! Även om det är skönt med semester oavsett väder så hoppas jag innerligt att det blir sol och värme. Jag behöver få ligga i solstolen och bara njuta.
    Ett besök hos favoritmusteriet i Kivik ska det iaf bli!
    Tre dagar kommer gå supersnabbt Emma! Vilken kullerstensstad är din favorit? Jag får nog säga Ystad fast Simrishamn är en tät efterföljare.
    Kram

  4. Så underbart hjärtat! Som ensam mamma kan jag inget annat än att vara avundsjuk men absolut inte missunsam 🙂 Hoppas att er semester, er FÖRSTA semester som föräldrar, blir minst lika underbar som du tror och hoppas. Kram

  5. Vänta bara Emma..sen vill du inte att han ska gå hehe..när han når allt och pillar på allt. Vi längtar också efter sol här i Hörby, så vi kan inviga beachen i Klagshamn..verkar barnvänlig o fräsch. Här är det Hörby marknad ons-torsdag så då intas byn av halva Sverige o lite till..kul bara o titta på alla märkliga människor som man undrar vilken grotta de bor i resten av året..sen ska det ju så klart köpas massa krims o krams o lulllull..
    Hoppas ni får en fin semester..besök gärna Helsingborg, Sofieroslott där, Karlshamn, Karlskrona, Falkenberg o hela Kullabergskusten som är fin med sina små fikalägen som ex Arild, Torekov o så klart Båstad.
    kram
    Birgitta i Hörby
    Själv funderar jag på att boka en hotellweekend för oss alla fem i ngn stad i sommar..blir lite bökigare med tre barn..

    1. Hahahaha det var en lysande beskrivning av vissa marknadsbesökare! Hörbymarknad är ju ett måste när man är Höörsbo. 🙂

  6. Men det är allt något visst med den där nedräkningen med..eller hur!?!! Hoppas ni får en underbar semester och västkusten…är ju bara så bra;-)

    Kram

  7. Hejsan kära du! Nu ska jag fråga nått skojj, jag har nämligen införskaffat din vackra midsommar klänning som jag planerat ha på ett bröllop i sommar, MEN, vad hade du för Bh under? Alla som jag så syns axelbandet lite av, vilket inte är så snyggt..:(…Hoppas få svar!:D
    Trevlig sommar!

    1. En balconette-bh med avtagbara axelband 🙂 Finns superbra på H&M. Jag har såna till allt där axlarna syns.

  8. Härligt med långsemester, själv får jag vänta 1 vecka och tre dagar tills min börjar =) Västkusten bjuder faktiskt på sommarväder idag, tro det eller ej!

    En liten fråga.. Har du något speciellt knep för att få dina bilder så skira, ljusa och drömska? Använder du något lager, action eller är det mest att dra i kontrast osv till rätt läge? =)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg