Att ha lite sommar igen.

blus spira/fått av Tindy, jeans/två år gamla från BikBok, sandaler/friis, armband/Lotta Jewellery (lånat)

Och så blev det tillslut onsdag igen, och jag ska fräsa in till stan för möten och lunch och ska såklart försöka hinna med ett stopp inom FOLK också och träffa Tindy, och ute är det sommar med ljumma vindar och ljusblå himmel. Det är mycket som ska hinnas med nu innan alla går på semester, uppdrag som ska bokas in och idéer som ska spånas. Jag vet att det är många som undrar vad jag håller på med egentligen och som ni vet fotograferar jag ju, men jag hjälper också företag med idéer till PR- och marknadsföringskampanjer och säljstrategier, och ibland är jag bollplank när nån ska ge sig på sociala medier (starta en Facebooksida till exempel) och sådär. Hur kul som helst. Och inte särskilt hemligt alls, oftast kan jag inte skriva om det bara eftersom det inte rör bloggen i sig och för att företagen av förklarliga anledningar inte vill ha sina kommande kampanjer avslöjade i förväg. Och sen händer det mycket runt bloggen nu också, men det är även det i en såndär jobbig fas att jag inte kan gå ut och flaxa med det riktigt ännu. Men det kommer.

Men idag blir det iallafall en onsdag bland människor, lite sushi, en chai från Espresso House, kramar med såna man saknar och förhoppningsvis några sidor med nya idéer. Och just det! Jag måste ju göra reklam för att Tindy och Nina öppnat sin webbshop med smycken nu! Poppy-Boo. Så jädrans coolt att de tog steget! Mina favoriter är helt klart de här, älskar färgen.

Så. Nu rockar vi den här onsdagen, tycker jag. Ordentligt.

 

17 kommentarer till “Att ha lite sommar igen.

  1. Jag måste bara säga att jag är så glad över att du var med i lördags och att jag gillar dig så där mycket så jag blir alldeles glad över att se dig på dina fina bilder. Ville bara säga det, och skicka dig en stor kram och säga heja dig, för vad du ska göra och allt som händer i ditt liv! Det är coolt :O)

    Kram

  2. Här hos oss har vi inte bara lite sommar utan riktigt mycket sommar idag!
    Imorgon blir det ännu mera sommar för vår del, då åker vi till förhoppningsvis ett riktigt varmt ställe!

    Ha en fin dag, ät lite sushi för mig med, det storsaknar vi här i Båstad!

    Kram Mrs G (Sommarvarmt)

  3. Älskar den vita blusen, springer genast och kollar vart man kan köpa den (Efter att jag köpte Nelly-koftan i våras när du visade den och den blev klockren på mig så tror jag på detta)

  4. Det där örhängena är jag lite förälskad i!
    Ditt yrkesliv utanför ditt yrkesliv 😉 låter så himla skoj!

    Kram på dig!

  5. Så kul med framtidsplaner!

    Jag ska också äta sushi idag, alldeles för länge sedan sist! Ha en fin onsdag. Kram

  6. Jag har precis börjat följa din blogg och jag blir så otroligt inspirerad så jag startade en egen. Ha, ha! Knasigt va??!! 🙂
    Som student med ett långt sommarlov framför mig så finns det gott om tid att boa in sig i nya bloggen.

    Lycka till med alla projekt
    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg