Att åka till Kivik igen.

odd molly nånting tunika/folk, väska/cowboybag, jeans/rutstore, skor/minnetonka

Ja, nu är jag på väg till Kivik igen med målarfärg upp till armbågarna och ska träffa Fuffe som har kommit att bli en av mina absoluta favoritpersoner. Vi ska äta vedugnsbakad pizza och titta på slottet och se om jag kanske kan hjälpa honom med lite fotografier, och så ska jag spana efter spöken (det spökar väl alltid i slott?) och fortsätta att tjata om att Musteriet minsann borde ha ett eget brädspel.

Vi blev inte helt klara igår med sängen. Själva stommen är på plats, men medan jag satt där med mitt semi-ryggskott och granskade hur visionen tog form kunde jag ganska snabbt konstatera att det är en utopi att ha en himmelsäng i ett rum med snedtak upp till nock. Det kommer bli för trångt. Så nu blir det nog ingen himmelsäng utan en mycket tjusig vanlig säng istället – inte illa det heller! Hur vi än gör är det verkligen ett helt annat rum nu och jag älskar’t.

(Och idag klockan 12 släpps ett avsnitt Big in Turkey här inne, för er som vill se mer av spektaklet – i detta avsnitt åker vi på jeepsafari och äter pannkaka och klappar getter).

Men iallafall. Mot Kivik!
Och sen hem och bygga vad-det-nu-må-bli-för-nåt.

18 kommentarer till “Att åka till Kivik igen.

  1. Guu va fin du är! Alltid så snygg å glad!
    Hoppas du får se eller känna av ett spöke, det är superhäftigt!
    kramar Åsa

  2. Men va smal du blitt!!! Va e hemligheten?!! Fattar inte att du nyss fött barn du e skit snygg.

  3. Vilka härliga bilder 🙂

    och jag tror jag vet vilken pizza du menar. När jag var på Kiviks musteri förra sommaren så pratade guiden sig varm om den stenugnsbakade pizzan vid slottet och dit åkte vi givetvis efteråt. De hade bara en enda pizzasort men det räckte för fy bubblan vad god den var!

    Ha en fin dag! Kram

  4. Omg så vacker du äääär,nu är det så här att, eftersom att jag ju har förstått att du är en sympatisk person så skulle jag vilja lägga in en länk till min dotters blogg….hon mår så fruktansvärt dåligt & jag tänker att om hon får flera sympatiska människor som läser hennes blogg & kanske skriver en söt kommentar så kanske ,kanske hon så småningom börjar att må bättre…..
    Hoppas att du tycker det är ok ,om inte så får du ta bort min kommentar….det respekterar jag i så fall.
    Hennes blogg heter http://www.heikkibloggar.blogspot.com

  5. Verkligen JÄTTEFINA SKOR OCH VÄSKA! gillar färgen också! Jag hade en liknande väska för några år sen som jag dock förstörde genom att en öl läckte ut i hela väskan. Verkligen tråkigt.

  6. Haha, du är rolig du: Odd Molly någonting tunika. Fin är den o du i vilket fall. Vi besökte Kivik för ett par helger sedan o hela Skåneland är så fantastiskt, så mysigt! Tyvärr var vi lite tidiga på säsongen o någon pizza hade de inte börjat med än. Vi letade efter spöken på Glimmingehus men hittade inga. Kan bero på att vi var där mitt på dagen? Imponerande var det ändå. Absolut ett brädspel..tjata på bara!

  7. Hej Emma!
    Du kan ju akktid vara lite ”Ernstig” och prova på att göra en variant av denna himmelssäng. Det borde gå att anpassa till snedtak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg