Att göra tomt hus. Eller nästan.

 

Herregud vad mycket skräp man lyckas samla på sig på bara två år! Det är ju helt galet. Nu har jag tömt vardagsrum och kök och det är dags att ge sig på hallen (eller ja, tömt och tömt, vi är ju fortfarande en småbarnsfamilj och får räkna med buse-böcker på vardagsrumsbordet, Lamazedjur i trappan och plastslevar på golvet – men det intalar jag mg bara bidrar till känslan). Och det finns ju inget bättre än att komma hem från en resa till ett rensat och städat hus.

Och så är det vardag igen, ja. När man själv är ledig flyter ju dagarna ihop men för de som inte är lediga existerar fortfarande helg, vilket jag får påminna mig själv om gång på gång när jag sitter en söndagsmorgon klockan 08:10 och undrar om jag inte borde ta och ringa den där utvecklaren och höra om han kommit på något bra eller skicka sms till andra människor som absolut inte har den typen av relation till mig att det är okej att bli sms-spammade på helgen. Därför existerar vardag för mig också nu, och därför är jag extremt pepp över att det är måndag eftersom måndag = saker och ting händer.

Men nu måste jag klä på mig, göra mig redo för en tur på stan och fortsätta med att försöka övertyga min man om att bli en brony.

9 kommentarer till “Att göra tomt hus. Eller nästan.

  1. Jag hade på tv´n här brevid o satt med lite lätt öppen mun o gapade över bronysarna..men va fasen, rätt oförargligt ändå o lite sött..det skadar ju ingen =)

  2. Ja man samlar ju på sig en del:) men vad skönt att få iordning allt!!! Din walk in ser ut att bli fantastisk!!!!

  3. Kunde inte undgå se krokarna för jeansen.. vilken bra idé för en som bäst bygger garderob! Får se ifall jag snor den 😉

  4. Rensa rensa rensa, skulle verkligen behövas här också. Men det får bli en annan dag. Jag är alldeles för trött. Att man kan bli så trött av att bara vara ledig, jag fattar’t inte. Bra att du skriver om er rensning dock, så kanske min motivation ökar lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg