Att ha frossat i middag.

klänning swing dress/asos, skor/minns inte, örhängen/poppy-boo (gåva av Tindy)

Igår var det dags att testa en av restaurangerna för första gången och vi blev såklart inte besvikna. Jag snudd på hetsåt kronärtskockor och soltorkade tomater tillsammans med nån slags fisk jag inte har en aning om vad det var men som var utsökt, och mannen tryckte i sig nån salig blandning kött och grekiska korvar.

Jag älskar medelhavs-mat över lag. All fetaost och alla dessa oliver – finns det nåt godare?

 

 

Sen gick vi och satte oss i baren och njöt av utsikten (det är så magiskt vackert, går inte att beskriva) och svettades lite i kvällsvärmen och sträckte händerna efter varann, och där satt vi sen och smuttade lite vin och kände oss som fjorton igen på alla sätt utom de dåliga.

Det är så fint för kärleken att kunna komma bort en liten stund.

22 kommentarer till “Att ha frossat i middag.

  1. Grymt fin klänning, du är så snygg! Älskar Asos, men de har så mycket så jag hinner fasen aldrig kolla igenom hela sortimentet 😉
    Ha en fortsatt underbar Greklandssemester =)

    Kram Catta

  2. Så himla fina bilder och VILKEN klänning Du har. Himla snygg. Å maten sedan… JISSES, här samlar sig snålvattnet.

    Fortsätt att må fantastiskt i det Grekiska Paradiset.

    *KRAMAR om`na*

  3. Ja jösses vad man äter och blir serverad mycket gott när man
    är på semester.
    Igår åt vi världens godaste italienska middag och
    nu har jag tryckt i mig jordgubbar, körsbär och omelett med svart tryffel och parmesan till frukost.

    Kram Mrs G

  4. Mysigt!!

    Undrar var Leo ar nar ni ater middag? Sover han i vagnen da eller? Vet att vissa lamnar i hotellrummet men det hade jag sjalv aldrig vagat:/

    1. Gud nej inte på rummet! Är det efter läggdags sover han i vagnen, annars sitter han med 🙂

    2. Usch, jag fick hjärtklappning !! Man skall aldrig lämna smâ barn ensamma pâ rummet i utlandet med annorlunda värden.. Speciellt inte om de är blonda och sâ fina som Leo även äldre som inte talar sprâket. Att lâsa rummet är ingen garanti för personalen m fl har speciella nycklar som gâr till alla slags dörrar.

      1. Nej jag vet:( trodde saklart inte Emma skulle gora det..absolut inte! men ville bara fraga. Tur att ha sover sa bra i vagnen! var son somnar fint men brukar vakna till efter en timme och bli ledsen over att inte vara i sangen, forsoker vanja honom vid att sona i stillastande vagn sa vi kan vara ute efter laggdags:)

        Var ju en liten flicka (Madeleine McCann) som kidnappats fran rummet nar hon sov med sina syskon pa ett hotell i Portugal. Foraldrarna hade gatt ner till restauarangen och atit middag, sa fruktansvart hemskt. Tydligen ska det vara ganska vanligt att folk lamnar sina barn sa?

        1. Det är alltid när föräldrar upplever sig själva som ”vänliga demokrater” mot personalen som det skär sig för personalen i u länder upplever det inte sâ, för dem är rika turister enbart ”vandrande portmonnäer med fuldmynt i”. De forväntar sig tips i förhâllande till turistens status, annars blir de sura eller otrevliga…. Det vi kallar gratis existerar knappast i fattiga länder, inte ens ett leende…..I 5stars hotel är risken minimal, för vem vill riskera att förlora jobbet där , men det hjälper ju inte er, om Leo far illa pâ grund av insekter och spindlar som sticker. Bäst att ha koll pâ honom själva och inom synhâll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg