Att kunna vinna en Tassimo t55.

 

Oj oj oj – nu har jag en grym tävling åt er må ni tro!

I samarbete med TASSIMO/Gevalia har ni nu möjligheten att vinna en vrålläcker kapselmaskin som heter Tassimo t55. Den serverar allt från en krämig latte macchiato till en uppiggande espresso, varm Marabou choklad eller en kopp klassisk Gevalia mellanrost. Och man behöver inte vara barista för att kunna rodda ihop en egen cappuccino. Yaaay! Dessutom får du med ett startkit så att du kan prova på alla smaker och brygga på tills du blir vimmelkantig.

Så hur tävlar du?

Tävlingen kallas Café Corner och det enda du behöver göra för att ha en chans att vinna är att skicka in en bild på din finaste, mysigaste eller mest inspirerande fikamiljö. Är det trädgården, balkongen eller ett lokalt kafé som din bästa plats för att sörpla kaffe?

Bilderna läggs upp på Tassimos Facebook-sida som ni hittar här. Tassimo utser den vinnande bilden och vem som blir den lyckliga ägaren av en Tassimo (du väljer själv om du vill ha en röd eller en svart) och ett rejält startkit med drycker att njuta av nu i sensommar.

Vinnaren och det vinnande bidraget presenteras både på min blogg och på Tassimos Facebooksida.
Whoop whoop!

Skicka din bild till cafecorner@golinharris.se bums vetja!
Tävlingen pågår till och med den 16 augusti klockan 12:00.

Lycka till!

6 kommentarer till “Att kunna vinna en Tassimo t55.

  1. Oooh! Jag sa faktiskt till pappa i morse som är här på besök att jag är rysligt trött på min perkulator. Att jag måste spara till en lyxis. Nu måste jag ju tävla såklart!
    Whoop whoop!

  2. Har velat ha en sådan maskin sedan jag provade hos en vän. Helt fantastiskt gott kaffe och enkelt att snabbt få en kopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg