Att ha kalasat.

klänning/darling, stövletter/alberto fermani

Igår var ju vi på kalas hemma hos mannens syster som nyss fyllt trettio och tyckte att det vore på sin plats med lite baluns. Det är ju alltid på sin plats med lite baluns kan man ju tycka. Särskilt när man fyllt trettio.

Ska vi ta en liten titt på kvällen?

 

 

Hon bor i hamnen tillsammans med Folkpartisten (som absolut har ett riktigt namn också, det har bara inte fastnat så som Folkpartisten gjort) och ni som hängt med ett tag vet att de träffades på min möhippa. Det är helt galet egentligen. De kände inte varann, de träffades på min möhippa och nu är de ihouppa och bor i lägenhet och är gravida.

’Livet är så fint på det sättet. Man vet aldrig vad som väntar.

 

 

Här är hon! Den vackra, aningen gravida, värdinnan. Bästa svägerskan i världen om man nu får skryta lite, och det får man ju.

 

 

De hade dukat upp med mängder av mat som Folkpartisten varit duktig nog att svänga ihop. Där fanns minipajer och gurkstavar och röror och snurror och sallader och bröd och det absolut bästa – ugnsgratinerade rödbetor med ett tjockt täcke av chevré. Jag dör så gott.

Men det absolut absolut bästa var ju såklart inte maten, utan att få träffa mina älskade vänner samlat. Det finns inget som slår det.

Och nästan alla var där!

 

 

Som den finaste Miso:n i hela världen.

 

 

Och Mathilda, snygg så man smäller av.

 

 

Och Svåra Lena, såklart. Ingen fest är komplett utan en Svåra Lena – det vet alla som träffat henne. Jag kan inte för mitt liv begripa hur jag har lyckats hitta så himla fina vänner som jag har fått uppleva så mycket med och fått följa genom såna kringelikrokar att det inte är klokt. Jag blir alldeles blödig när jag tänker på det.

(Och sen fanns där såklart en himla massa annat löst folk som jag inte kände och som pratade danska och hade coola glasögon och var medicinare hela bunten – men de kan jag inte lägga upp här för de vet ju inte vad jag håller på med).

 

Och busen var såklart med och njöt i fulla drag av uppmärksamheten. Det var bara danskarna han var lite skeptisk mot. De hade han ju inte träffat innan.

Men visst är där någon som fattas?

 

 

Jamenvisst! Hon kom med mörkret, världens mest älskade piratprinsessa. Min Nelly. Och sen var det liksom komplett, då kunde vi sitta där ihoptryckta allihop på balkongen och prata med en man som såg ut som Ken Paves och diskutera allehanda blekningar, vaxningar och filmproduktioner och skratta så balkongbordet hoppade.

 

 

Och sen gick vi in och satte oss på golvet istället och pratade nittiotalet och Buffaloskor och linnen i storlek 98, tills tårtan (javisst – där fanns tårta!) var uppäten och det var dags att åka hem.

Världens bästa kväll helt enkelt. Med världens finaste människor.

Med såna är man aldrig ensam.

19 kommentarer till “Att ha kalasat.

  1. Ser ut att ha varit en underbar kväll, och så snygg du e!!
    Men du, du vet väl att Buffaloskorna är återupplivade, fast inte i min garderob tack å lov, been there, done that..

    Ha en skön söndag,
    kram Catta

  2. Efter det där fenomenala inlägget känns det som man var med på den där festen …*skrattar.

    och det där med att prata minnen …finns inget roligare!!
    Fin söndag till dig !

    Kram

    Pernilla På Piazzan

  3. Vilken underbar kväll ni verkar ha haft!! I vilka ben du ligger inne med!! Träningstips mottages mer än gärna!!!!!

    Kraam Emma

  4. Stod och höll i precis den klänningen tidigare i veckan, men det blev en annan av samma märke (som jag inte hört talas om tidigare..)
    Hade min på kalas också igår kväll…. (bild på min blogg)
    Snygg var du såklart som alltid!
    Jannike

  5. Åh kära nån. Det är en sak som är säker. JAG har blivit blödig sen jag fick barn. Sitter här med tårar i ögonen efter att ha fått höra att födelsedagsbarnet är gravid. Trots att jag inte träffat henne på många, många år.
    Jaja. Dubbelt grattis till fina värdinnan!
    Och du: Galet snygg!

  6. Låter som en alldeles perfekt födelsedagsfest. Ni är så fina allihop 🙂 Du är ursnygg också i klänningen och stövletterna. Klockrent 🙂

    Kram
    /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg