Att vakna upp till En Riktigt Bra Måndag.

 

Jag har bestämt mig för att det är En Riktigt Bra Måndag idag.

Så jag startar med frukost bestående av lantbröd med chevré och honung, dricker té och tittar på busen när han testar husets alla rum och inventerar min handväska och kysser bilden av sig själv i spegeln nedanför trappan, samtidigt som jag väntar på mail från en man som heter George och slösurfar bland valpannonser och kliar mig själv innanför raggsockorna. Jo. Det är okej att ha raggsockor nu. Det är snudd på höst.

På torsdag ska jag hem till Fuffe och simulera firmafest och ta en himla massa kort på folk som äter mumsig mat och ser företagsamma ut och det ska bli så kul att det inte är klokt. Tindy, Angela och Nicole får följa med och agera personal och se glada ut, och vi får väl se om jag lyckas pull it off utan att garva genom hela fotograferingen. Förmodligen inte.

Men iallafall. Än så länge är det bara måndag – men en riktigt bra sådan.

Jag tycker vi bestämmer oss för det.

23 kommentarer till “Att vakna upp till En Riktigt Bra Måndag.

  1. Det låter onekligen som att du har en bra måndag, jag kände inte riktigt samma entusiasm efter bara några ynka få timmars sömn (febrig son).
    Men man får helt enkelt försöka göra det bästa av dagen.
    Lite ost är ju aldrig fel!
    Åt så himla goda ostar på ett restaurangbesök häromdagen, bland annat honungsgratinerad getost. DET var verkligen gott för smaklökarna.

  2. Låter som ett utmärkt upplägg för en torsdagskväll 🙂
    Och din måndagsmorgon låter inte så dum den heller. Här håller kaffet på att kicka in. Provade att börja jobba före frukost idag, men det var nog inte min mest effektiva idé 😉 Men nu, nu blir det åka av!

  3. I wish i could understand a single word of what you’re writing.
    You do wonderful pics and your little one is just lovely.
    Compliments from Switzerland!

  4. Härlig måndag! Måste erkänna att jag gillar hösten och sitter precis som du med raggsockor på.
    En sjuk trollunge och en som gungar glatt i babysittern, inte så illa.

  5. Ja, verkligen tack för pepp! Här har jag suttit och deppat lite över att det är måndag och att maken måste jobba igen… Men eftersom du nu har bestämt att det är en riktigt bra måndag, så kör jag på samma linje! Som min mamma sa till mig när jag var mindre: ”Le och innan du vet ordet av så har leendet spridit sig till ditt inre!” Ibland behöver man bli påmind! Nu kör vi en jäkligt bra måndag! 😀 <3

  6. Snyggaste färgen på Michael Kors väskan helt klart! Inget går upp mot en riktig designerväska i garderoben! 🙂

    Önskar dej en bra start på nya veckan.

    Kram

  7. Härliga, mysiga, bilder, som vanligt! Mmmmm…
    Men nu är vi allt nyfikna på vad det var du hade på gång som verkar vara sååå SPÄNNANDE! Nu vill vi höra ”B”…
    Kram o ha en fortsatt fin dag! Judita

  8. Åh vilken söt outfit han har på sig, din lille pojk! Vart kommer den ifrån? Tror min lille guldklimp också hade varit fantastiskt söt i en sådan 🙂 Tack för ett fint inlägg om att vara mamma häromdagen, det gjorde mig jätteglad! Tänk att man i sin strävan att vara så duktig och perfekt hela tiden ibland måste inse att man duger fantastiskt bra som man är – det viktigaste är att leva i nuet och njuta och ta tillvara på tiden tillsammans 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg