Att bröllopsdagskväll (och en filtvinnare).

 

Och så blev det bröllopsdagskväll och jag spenderar tiden i köket med att laga rödbetor med chévre och sjunga duett med Regina Spektor medan mannen och busen kvällsbadar och borstar tänderna och gör Liten Buse redo för att snart gå och sova. Och match.com skickade oss världens vackraste blombukett i år igen och under soffbordet lurar ”grattis-på-bröllopsdagen-presenter” åt oss bägge två från oss bägge två, och hela huset doftar honung från ugnen och jag är så yr av hej-kom-och-hjälp-mig-glädje att det nästan är tramsigt.

Imorgon vankas det lunch med Rolf, besök hos Böddi och middag med finaste tjejerna – men just nu håller vi oss hemma och förälskar oss och äter ost på kex och chévregratinerade rödbetor och lantbaguett och ser klart den där filmen vi börjat på sisådär hundra gånger den senaste veckan men alltid somnar ifrån.

Och just det! Balifilts-vinnaren? Den hittar ni här.

Heja heja du som vann! Och heja heja bröllopsdagskväll.

Den ska jag fortsätta nu.

25 kommentarer till “Att bröllopsdagskväll (och en filtvinnare).

  1. Men! Rödbetor och getost här ikväll oxå! Fast födelsedagsfirande istället för bröllopsdag. 🙂

  2. Grattis finaste du. Njut av er dag och hälsa M och busen.

    KRAM <3

    Psssssst… Min käre make får ett bryt varje gång han kollar på Big in Turkey-filmerna och gapskrattar och säger "Emma alltså… hon är bara för skön!".

  3. Bukett från match.com?
    Alltså, vi är också ett sånt där par, happily ever after, fast från Mötesplatsen.se och oss har de aldrig brytt sig om. Hmm…dålig reklam för dem, bättre för match
    Grattis på bröllopsdagen!
    Fortsätt att njuta av livet tillsammans!

  4. Grattis! Jag tänker på dig och Scout Valiant när jag behöver inspiration för att nätdejta:) gudarna ska veta att det behövs. Men ni är ju liksom ett exempel på att det går! Kram på dig dina frugan.

  5. Åh. Grattis så himlans mycket. Och jag fattar heeelt vad du menar. Man är tillsammans som en perfekt helhet liksom. Och det är ju så det ska va. För alltid helst.

  6. Hallå Emma,

    Nu har jag läst din blogg hyfsat länge för att kunna skriva att jag tycker väääldigt mycket om den. Jag gillar ditt sätt att skriva, din attityd och ditt sätt att ta dig an livet. Ha en bra dag!

  7. Men va fint! Och grattis! Mannen i mitt liv är också en jag träffat via en internet dejting grej. Vi är ännu ett väldigt nytt par, bara 2 månader. (Jag var tidigare gift och frånskild). Jag vet inte, men på något sätt så vet jag inte vad jag ska säga när någon frågar hur vi mötts. Det känns åtminstone för mig pinsamt att erkänna hur det var. Kanske om fler sa ”vi är också ett sådant par”, så kanske det blir mer vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg