Att visa vad jag gjorde igår.

 

Det blev ju lite holabaloo där igår med finalplatser och gud vet allt, så jag glömde ju helt bort att visa vad jag höll på med där inne i stan egentligen! Först så träffade jag ju Fuffe för lunch. Min absoluta favoritperson. Ja jag vet, det är svårt att förstå om man inte träffat honom, men han är liksom så… varm. Varm och öppen och som jag skrivit innan; som vattnet från en rinnande kökskran. Följsam på nåt sätt. Han är som en stor kopp té med mjölk, eller som ett par fårskinnstofflor man gått in och ställt framför brasan. Så.

Vi satt någon timme och planerade lite saker jag ska hjälpa honom med i höst, som en hemsida och lite foton och vad tusan Instagram är för något. Hur kul som helst. Sen kramades vi hejdå och jag travade vidare till Lottas butik.

(Och nej Fuffe – du ser inte ut som en avgiftad åttioåring på bilden)

 

 

Där smög jag runt ett tag och tittade på alla vackra smycken tills Johan hade pratat klart med två kostymklädda herrar och kunde hänga med mig lite. Då satte vi oss i källaren och pratade om livet (Johan vägrade i vanlig ordning vara med på kort, så ni får en tjusig bild på hans skor istället, inte illa det heller) och jag fick en påse vackra smycken att låna med mig hem till framtida fotograferingar och vi kom fram till att Lotta nog förmodligen inte skulle göra smycken föreställande gethuvuden även om jag bad henne jätte-jätte-snällt.

Ja.

Och sen var det hej hå till Böddi för luggansning och sen blev jag lyxhämtad av mannen och resten vet ni ju.

En alldeles utmärkt onsdag var det alltså. Som oftast.

Nu vill jag ha kanelbullar.

22 kommentarer till “Att visa vad jag gjorde igår.

  1. Kanelbullar låter ju himla gott!
    Det ser ut och låter som du har haft en riktigt bra dag!Kul!
    Grattis till finalplatsen i årets bloggmamma.
    Kram från andra sidan plurret.

  2. Fuffe är verkligen känslig med bilder på honom. Han är ju värre än alla kvinnor jag känner. Haha
    Nallebjörnen Fuffe kan inte bli dålig på foto ju. 🙂

    Pratade du och Böddi något när du var där? Dör en smula av nyfikenhet. Haha
    Kram

  3. Du är ju bara såå störtskön!!
    Vill träffa dig mera, blev ju bara en kort stund hos Laleh sist..hoppas jag är på plats nästa gång du kommer förbi!!:)Vad var det där med gethuvud egentligen?!

  4. Åh, om någon lånar Fuffe och den andra kanelbullar… ja då lånar jag gärna smyckerna! De är så himla snygga, jag blir mental! 🙂

  5. Hej Emma. Jag älskar smyckena från Lotta…men hittar inte hennes hemsida. Har du adressen dit? Snart julafton ju 😉 Kram

  6. åh, vi måste nästan ha
    en påse lotta sen’ när
    vi får ihop oss, ~ det är
    så Du.. & saga !

    nu vill jag ha kanelbullar.
    älskart’. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg