Att ha fredag (och en Modesto-vinnare).

 

 

Herregud vad världen har hållt igång idag.

(Men okej. Vi börjar med vinnaren av Modesto-presentkortet. Henne hittar ni här. Wihooo!)

Men om vi ska åter till det där med hålligånget. Jag har försökt få ihop ett föredrag samtidigt som jag jagat buse och lyssnat på stormen och hanterat världen – det har ringt och ringt och ringt idag och det har bokats möten och det har skickats frågor och det har beslutats saker, och det har kommit mail efter mail och det har spånats och det har skrattats och jag har försökt klippa ihop layouter och jag har klottrat i min kalender och jag har trummat på kastruller och lekt kurragömma och bakat monstruöst stora kanelbullar och –

ja, jag har haft harhjärta hela dagen, sådär så fingrarna skakar lite och andningen blir ytligare. Men bara på bra sätt! Absolut bara på bra sätt; jag älskar de där dagarna då och då, de som ger samma känsla som att skutta in i den iskalla duschen från en vattenspridare en högsommardag när man är åtta år och har plåster på knäna.

Men nu, nu, är det bannemig fredagskväll och jag ska äta skräp (och kanelbullar) och koppla ner hjärnan och inte göra mycket mer än att andas, dofta på busehår och gömma fingrarna i en älskads armveck.

Imorgon ses vi på Grand, snudd på hundra stycken, och jag längtar redan efter att få träffa er.

16 kommentarer till “Att ha fredag (och en Modesto-vinnare).

  1. Hej hopp!
    Du verkar trivas bäst när du har många bollar i luften!
    Jag änskar dig en underbar fredagskväll med din älskade. Här är det bara lunch time så jag får vänta ett tag till tills vi håller kväll.
    Kramar från andra sidan plurret.

  2. Önskar jag kunde åka ända ned till er imorgon och vara med och skratta med er, inspireras med er och bara få vara jag med er.
    Ha det nu så otroligt jädra skoj så att vi känner vibbarna av det ända upp hit till Mälardalen.

    Kram Linda

  3. Jag förstod precis att den 15 sep är en lördag, jag tittade i kalendern men måste ha tittat helt galet för jag trodde att det var en vardag och tänkte att jag hinner inte, men en lördag! Å. Men visst är det så att alla platser är slut nu? Det är till och med väntelista, eller hur?

    Ha en fantastisk fredag!

  4. H u r åstadkommer man kanelbullar av den här storleken?
    Jag känner nämligen att monstruöst stora kanelbullar vore alldeles rätt för ett preggomonster som jag själv.
    O:-)

    1. Ha ha ha. Man gör efter grundreceptet, men rullar ihop allt till en stor rulle istället för att dela degen i två högar 😉

  5. Du är så förbaskat härlig flicka lilla: )
    Lycka till med ditt framförande i morgon!
    Det kommer gå jättebra!

  6. Bullarna ser goda ut!
    I går deltog jag och en kollega i en företagardag med temat hiphop, Ewa i Walla hade hela 11 anmälda till eventet och det var en upplevelse att se frasiga wallor dansa till Petter! Eva var såklart (!) en upplevelse hela hon, underbar energi!

  7. Önskar er alla en härlig dag imorgon. Själv ska jag åka ut till Kajsa och köpa höstanemoner som ska planteras i vår rabatt.

    Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg