Att redan ha kväll igen.

 

Den här dagen gick vansinnigt snabbt för att ha varit en tråktisdag och allt. Hux flux blev det kväll och mannen är hemma och har regnhår och busen klättrar i byxbenet och på köksbänken väntar ingredienser till en soppa med så mycket chili att jag hoppas elda ut förkylningen ur kroppen. Man får ju iallafall försöka. Så nu ska jag koka soppa och ta ett glas rött och titta på höstmörkret och klura ut hur jag på två månader dubblar något i antal, hur jag kan vara briljant när jag utbildar utan att vara för vass, hur man får majskrokar ur håret och huruvida en vespa är nånting att satsa på eller inte.

Tisdagskväll. Vi bara gör’t.

20 kommentarer till “Att redan ha kväll igen.

  1. Hmm, hoppas mobilen klarade sig 😀
    Lägg upp receptet på soppan också, jag behöver ha lite inspiration här *ha ha ha* Ja du, vespa eller inte, jag har en du kan köpa! Jag lyckades vinna en när jag ansökte om min skola i våras och jag ska inte ha den kvar! Jag var liksom bara med så där på skoj ju! Vespor är kul, men det blir lite långt att pendla med den mellan Ystad och Malmö *fniss*

  2. Håller tummarna för att det bara är ett skal busen har i vattnet för det där slår nog busendreggel med hästlängder 😉

    Låter som en ypperlig lillfredagskväll!

  3. Gjorde den fantastiska pastan du delade med dig av till dina läsare!idag,den var så j#¤la god !!!tror jag smäller av!! blir en repris då vi har gäster på fredag!!!
    Super tack!!!

  4. Ja, vart tog dagen vägen idag? Tjoff sa det bara!

    Hur är statusen på kostym-mjukisbrallorna? Höll de en hel dag utan att bli hängiga? *nyfiken*

    Ha en fin kväll!

      1. Sån tur! För jag har redan beställt 🙂 Och för de som tänkt göra det o tänker j-la skit M är slut!!! Lugn lugn, det kommer in flera! Säker källa… Hehe 😉

        Förresten Emma, du har bidragit till att sju år med tanken ”jag borde nog börja blogga” har blivit verklighet! Plötsligt så händer det!!! Än så länge delar jag inte med mig av adressen. Ska få ihop det till något bra. Passion för vackra saker och bilder som berör, men ordet måste också få ta plats. Får se vad det blir?!? I vilket fall som helst, tack för pushen!

        Önskar dig en mysig låtsas-fredag o krya på dig

  5. Jag går lite i vespatankar jag med.. har betydligt längre till jobb nu när jag flyttat till huset.. hade varit skönt att slippa ansträngningen det krävs att pedala 🙂

    kram /iris

  6. Du har fullt upp läser jag. Kämpa på, förkylningen försvinner snart och du, Busen hjälper ju till att städa tanternas matskål. Gott gry i den killen. Själv sliter jag i ”huset som Gud glömde” känns det som. Men inga sura miner här, det går framåt och för att vara positiv, vi har gjort mer än vi har kvar.
    Blev dock lite fundersam efter en tur på IKEA idag, jag skulle ha förvaringslådor och IKEA marknadsförde dessa lådor med ”här kan du lägga det du aldrig vill se mer”!!! Hmm, det är väl inte riktigt så, jag vill ha sakerna, jag behöver dom inte, men ändå… du vet vad jag menar. Ha en fortsatt skön kväll och du, hoppas soppan drog ut dina bakterier.

  7. En Vespa är definitivt något att fundera på! Jag älskar min fina röda, känner mig så fin, snygg o cool när jag kör den.

  8. Vespa är coolt! Som italienska kan jag inte annat än att uttala mig varmt om denna klassiker som är så snygg.
    Själv har jag kärat ner mig i Fiat 500 trots storleken på denna lilla bil =)

    Funderar själv hur jag skall hantera min privata blog inför kommande media exponering så vi är kanske två som vaknar mitt i natten med snurrade hjärnor =)

    Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg