Att ha fotograferat lite ljus.
 

Och så kom det sig att jag dukade upp till höstfest ute i trädgården med de härligaste doftljusen som finns. Lavendel och pastellporslin och kastanjer och vippande silkestofsar samsades på vårt slagbord medan regnet föll och jag stod hukad med kameran och trotsade vinden.

Jo. Nog det roligaste fotoprojektet på länge. Och nu vill jag ha fest!
Tur att det snart är dags för busekalas.

Fler bilder kommer nog snart på Reunionhomes hemsida här eller på deras facebooksida här. Hoppas ni tycker om dom, ni också. 

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer till “Att ha fotograferat lite ljus.

 1. Inte för att jag är värst förvånad. Men jag undrade faktiskt innan hur bra bilder kan det bli på några doftljus igen. Åsså sitter jag här på golvet för jag har ramlat av stolen. igen. Du är grym kvinna! <3

 2. Funderar på om jag skulle ta och beställa mig ett sånt därnia doftljus. Är ju som du vet fast för Klinta & Co. massageljus men en ska ju inte vara sämre än att en kan ändra sig eller bara omge sig med ofantlig mängd doftljus. Haha

  Vackra bilder!
  Kram finaste

 3. Hej Emma!
  Gick in på Reunions hemsida för att se vad det var för doft på ljuset med brunt snöre och tofs, som man kan se på dina bilder. Hittade inte detta ljus. Vet du om det är en nyhet eller om det kan vara slut?
  Susanne

  1. Hej, ljuset heter Ekskog, mossa och sandelträ. Ljusen är så nya att de precis fått en egen tofsfärg… /doft… det utvekclas liksom i raketfart… när man väl tänker till i kokeriet.
   Varm hälsning, ljuskokerskan.

 4. Snyggt jobbat 🙂 har beställt dessa doftljus till min webbutik och väntar med spänning på att få dofta på dom!
  Ha en fortsatt mysig onsdags kväll

 5. Underbara bilder.
  Jag tänker alltid att jag ska unna mig doftljus, men så blir det liksom aldrig av.
  Kanske dags att se till att göra slag i saken, det gör ju inte saken sämre att de är så fina också!

 6. Ha ha ha , det ska va du till det att duka upp utomhus mellan regnskurarna…….vilken tur att det inte blåste iväg hela sk_ten! Men måste man jobba så måste man 🙂 Jättefint, jag gillar Matteusporslinet!

  mvh

  Marina på Skånskabystan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.