Att ha varit på Occo igen.

tröja/mes demoiselles, kjol/h&m, stövletter/alberto fermani, armband/unica

 

Ja, igår var det ju dags för en kväll med bara kvinnor och allt vad det innebär; skratt och om ni bara visste och gestikulerande och bakåtkastade huvuden och ett sorl som liksom känns bakom bröstbenet. Jag provade en himla massa outfits innan jag tillslut valde den här. Pennkjol från h&m (typ bästa basplagget nånsin), stövletter och en fantastisk guldtröja med lite fladdermusärm och längre bakstycke (som jag hittade här och som nu är doppad i tomteskum) och så lite tingeltangel till det. Och så hade jag Spanx såklart. Bästa.

 

 

Jag och Nicole var först in till Occo. Herregud vilket ställe det är! Inredningen är helt crazy och maten (meze) går inte ens att beskriva. Jag hade gett alla första-gången-Occosar stränga uppmaningar om att komma hungrig, men dom förstod nog inte vidden av hur mycket mat man faktiskt får. Så under middagen satt jag och gastade vad var det jag sa?! va? va? till alla och nickade kraftigt för mig själv.

 

 

Men iallafall. Laxen var såklart där! Finaste Laxen. Han som egentligen heter Erik men som fick namnet Laxen förra gången vi var där (jag tror det hade något med ett smörgåsbord att göra, har lite vaga minnen om det). Han blandade oss en drink han själv hade hittat på och som han skulle tävla med i nån fräsig tävling där man vann typ Costa Rica. Ja, inte landet alltså, utan en vistelse. Och så nåt mer, nån fin titel och ett sponsoravtal och sådär heja heja. Drinken innehöll kardemumma och chili och en massa annat juligt och han hade döpt den till Christmas Feeling. Det namnet höll dock inte så länge och jag tror att det slutade vid Tomteskum. En Tomteskuuuum ropade tjejerna och pekade på glaset, och så var det med det namnet. Så det är en Tomeskum ni ska fråga efter alltså. Om ni nu vill dricka lite julafton när ni är där.

 

 

22 tjejer är ganska många i en restaurang. Kan man säga. Vi fick möblera om borden så det blev lite bröllopsfeelis och sen satt vi där och smaskade obscena mängder mat, pratade med Laxen, berättade historier som fick andra att vrida sig av skratt och diskuterade vad öron egentligen har med en dejt att göra.

 

 

Fru Sederblad talade ut med Svåra Lena, som numera inte dejtar en hamsterman men får sms från någon som kallar sig Svampkungen.

Vilka som var där?

 

 

Jamen de flesta.

Fru Sederblad, och Nicole Bandit och förvirrade Tindy såklart (ser ni att texten är ljusgrå på namnen? då är den klickbar) och Svåra Lena (som tydligen får någon form av uppenbarelse) och Mathilda och Miso (som däremot satt mitt emot mig och därmed inte hamnade på kort eftersom jag bara hade macrot med mig och höll på att falla baklänges varje gång jag försökte). Och så Agnes och en himla massa andra vackra kvinnor. Och vi åt och åt och åt och pratade och avslöjade hemlisar och fnissade rakt ner i glasen av glädje. Helt enkelt världens bästa kväll.

Och nu ska jag packa lite här hemma för mannen och jag ska iväg på en liten getaway med busen och njuta helg. Vi tänkte passa på att göra nåt romantiskt för att avsluta sommaren och för att ladda för att hösten (med allt vad det nu innebär) startar i nästa vecka. Det är också viktigt ibland.

Det blir en bra helg det här. Jag bara vet det.

24 kommentarer till “Att ha varit på Occo igen.

 1. Åhhhhh vilken härlig kväll ni haft. Jättefina bilder. Ska definitivt testa restaurangen samt Tomteskum. Hi hi…..

  Mysigt med en romantik get-away.

  Kram

 2. Å så härligt det ser ut! En sån där kväll som man kan ”leva länge på”, gå och småsmila lite i flera dagar och helt plötsligt skratta rakt ut för att man kommer på något som någon sa 🙂 Have a happy getaway!

 3. Låter som Ni hade en riktig härlig och trevlig kväll! Och jag vet att många redan har kommenterat din hårfäg, men jag håller verkligen med dem. Wow, du passar verkligen i den färgen! Har själv tänkt tanken att färga mitt lite mer åt det röda, men aldrig riktigt vågat. Om man nu någonsin skulle våga komma till skott :o, va heter färgen Ni använt? Ha det gott!

   1. Hej igen! Tack för att Ni svara så snabbt och jag förstår… Den är hursomhelst superfin. Och du klär verkligen i färgen… :o)

 4. Jag måste oxå säga hur jäkla snygg du e! Du är så cool i nya hårfärgen och kläderna är riktigt snygga:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg