Att vara nätlös.

 

Idag har jag inget nät, av nån konstig anledning.

Trots att jag har tryckt på alla knapparna på den där vita mojängen, trots att jag har startat om och dragit ut uttag och petat in dom igen och trots att jag möjligtvis kan ha använt vissa former av lätt våld. Inget. Så jag får internetdela via mobilen, vilket lämnar lite att önska. Men det fungerar iallafall! Så jag kan uppdatera mig och sitta här och klaga på att jag faktiskt inte har nåt nät.

Hm.

Idag får jag inte mindre än två besök här hemma så jag borde nog sluta med att bruka våld på apparaturen och istället ta en dusch och försöka göra mig själv anständig. Så jag börjar väl med det nu. Mot anständigheten!

Nu gör vi det här till en bra tisdag.

(Ser ni att jag har målat om förresten? Blått är flott och sådär. Visar mer snart).

20 kommentarer till “Att vara nätlös.

  1. Åh, sånt där ska bara fungera! Här fungerar inte telefonen, hux flux… Har försökt med lite allt möjligt och lite milt våld men tji…. Vacker blå färg på väggen, lite åskblåaktig!

    Ska också försöka bli lite anständig nu…

    Kram

  2. Jag har internetdelat via mobilen sen vi flyttade, och det går ju.. Men det går ju inte fort precis.. Så I know the feeling! På torsdag kommer bredbandskillen som jag känner på mig att jag verkligen kommer gilla! Testa att kolla säkringarna, en kanske har gått.

    Snygg blå färg!
    Kram /iris

  3. Vi uppe i Hälsingland har också driftstörningar, superirriterande när kunder skriker ”väääägavstängning” i örat. Men vi är nog uppe snart igen, hoppas jag.

  4. Måste bara säga att du är så jäkla inspirerande! Din varma, härliga personlighet lyser igenom vartenda ord och hela bloggen andas positivitet och kreativitet. Och vilka vackra bilder du tar! Du verkar vara en himla go människa med ett roligt jobb, vackert hem och underbar familj. Blir alltid lika glad av att kika in här, men är tyvärr alldeles för dålig med kommentarerna. Med det sagt (utan att bli för flamsig): fortsätt med det du gör, det är underbart!

  5. Vad fint det blev med blått! och jag såg på tvn något om att telia har strul… påverkar visst lite överallt i hela landet.

    Ha en fin dag!

  6. Det är tydligen fel på Telias bredband i hela Sverige… Man blir ju så lack när det inte fungerar, jag brukar slå lite på den där boxen när det inte funkar;) säkert jätte smart.
    Ha fina dagen
    Kram

  7. Så stor Silkesapan har blivit. Tänk så fort tiden går när man blir förälder eller det kanske handlar om att man blir äldre?! 🙂

    Om du har Telia så kanske det är ett allmänt fel. Vi har IP-telefoni via Telia och deras IP-telefoni ligger nere (igen) i hela Sverige.

    Kram finaste

  8. Hej, det är jättesnyggt med blått (har blått pa väggen själv, haha) och jag älskar bilden på Silkesapan där han står och petar på lyktan (?) med ett seriöst min som om det är den nyaste NASA-raketen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg