Att ha tillsammansdag.

 

 

Natten till idag var mannen jour vilket innebär att idag är vi hemma tillsammans, båda två, och kan starta en tidig helg med busen. Och jag kan få fortsätta med kontoret! Listerna ska upp igen och möblerna tillbaka och mattan rullas ut, och jag har några provplattor från Marrakechdesign hemma som jag lagt ut framför öppna spisen och nu begrundar med inlevelse och måste bestämma mig för. Och så ska jag försöka få ihop den där filmen från Hollywoodfruarfesten, såklart. När jag kan sitta lite längre.

Men först startar jag den här dagen med att dra upp värmepumpen en aning, få igång kaminen och stoppa fötterna i ett par tjockstrumpor. November har kommit. Det känns i luften.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “Att ha tillsammansdag.

 1. God morgon, fina Underbara du…

  November måste vara en bland de månader man diskuterat att ta bort, radera ur kalenderåret för fy bubblan sicken menlös månad, mörkt, grått och bara en ren och skär transportsträcka till julen.

  Kram och trevlig resa till Israel, kan man månne packa ner en liten nätt tös på 34 vintrar i en väska ?

 2. Låter som en mysig dag. Här blir det en dag med en tillfrisknande son och massor av barnfilmer för 17000 gången. <3
  Ha en mysig höstdag
  Kram finaste

 3. Mmmm mysigt det låter! Själv har jag höstlov tillsammans med barnen och njuter av att vara hemma. Och du, om detta vore Amerika (tack gode gud att det inte är det!) skulle jag stämma dig för att du orsakat mitt beroende av doftljusen från reunion hideaway! Chai är bäst men har även frangipani. Wow och suck… säger jag bara. I alla fall- du är boven för det var du som introducerade dem för mig 😉 Eller fast tack ändå, de är ljuvliga och tack vare dig doftar ju hemmet ännu mer underbart nu. Så jag tar tillbaka det där igen förresten! Vilken gillar du mer förutom chai?

  Så nyfiken på före och efter. Tänker själv göra om vårt ”kontor” lite, men måla vitt så kanske jag först aka kolla in ditt innan jag köper färg. Kanske vill jag ha nåt annat sen…

  Ha en go helg! (Ja jag smygstartar den redan nu, har ju lov ju!)

 4. MARAKESHKAKEL….jag har verkligen, verkligen försökt om och om igen få in det någonstans här hemma ….men det går liksom inte…..det finns ingen plats kvar …så lyckliga du som kan ha det …*ler…

  Kram från Göteborg

  Pernilla På Piazzan

 5. Tänk jag kan aldrig sluta förundras över dina bilder, på ett bra sätt 🙂 Varje bild är fotad på ett sånt sätt att det ser ut som ni aldrig befinner er på samma ställe och har hur stor vacker tomt som helst. Skulle vara kul med en överblicksbild.

 6. Du är så snabb! Ska bli kul att se resultatet! Och härligt med 1a nov- jag tänker inleda julen idag med pepparkakor och julmust ha ha! Kram

 7. Härligt med tillsammansdag (och vilket fint ord)!

  Jag välkomnar november! Ett steg ytterligare mot julens månad!

  En bra dag önskar jag er!!

 8. Härliga dag! Jag inspireras av dig, Emma, när jag själv ska börja röja ur mitt arbetsrum (eller kontor, om man hellre vill det). Jag ska äntligen få fint där också 🙂 🙂

  Kramar

 9. Ville bara meddela dig att när jag ska gå in på din sida får jag upp varningen att det kan vara osäkert att besöka din sida… Och att man skulle meddela webbansvarige för sidan kan vara hackad… Tänkte att du kanske ville veta!!!

  Kraam Emma

 10. Måste fråga..målar du lister å fönster? och målar du väggen en el två ggr? Det går så himla fort å jag förundras energin du har 🙂
  kram/å

  1. Hej! Inte lister eller fönster den här gången 🙂 Två strykningar. Men jag väntar inte i det antal timmar det står på burken att man ska vänta 😉

 11. God Morgon!
  Här har vi också tillsammansdag här hemma. Det är helgdag, alla helgons idag här, och skola och jobb är lediga.
  Dock målar vi INTE om på kontoret hät 😉 Men det blir kul att se vad du har hittat på.

  Hälsningar
  Yohanna

 12. Väntar med spänning på filmen, kommer att garva ihjäl mig har jag på känn…..hoppas få se bilder från ditt kontor när det är färdigt. Vi är också hemma hela familjen, mys. Ha en härlig dag. Kramisar Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *